Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-10

Nem vagyok könnyű helyzetben. Mert ahogyan azt már a múltkoris írtam neked, elmentem interjúra két céghez is. Mindkettő on-line cég, vagyis olyan reklámokkal foglalkozik, amik az interen terjednek, illetve ott használnak. Pl. azok az idegesítő bannerek. Biztos tudod, mik azok. Persze nem csak ezek, de ezek is. Szóval elmentem felvételi meghallgatásra, és egyből föl akartak venni. De sajnos előtte telefonon megkérdezték, mennyi pénzt akarok, mert ha nagyon sokat mondok, akkor be sem hívnak. Én meg annyira megrémültem, hogy fele annyit mondtam, mint amennyi minimálisan kell, de még annál is jóval kevesebbet, amennyi csekket ki kell fizetnem havonta. És lehet, hogy ezért is voltam olyan szimpatikus. De hétvégén gondolkoztam ezen sokat, és arra lyukadtam ki, hogy ennyiért nem megyek oda, inkább egy ideig munkanélküli leszek. De ma reggel – elárulom, csokizás közben – úgy döntöttem, ha adnak valamivel többet, akkor elvállalom. Mert a hagyomámnyos reklámnak lassan vége, és ha nem váltok időben, úgy járok, mint az ottani kreatívigazgató, aki közel a hatvanhoz csak a száját jártatja, közben meg mindenki tudja, hogy fogalma sincs erről az egész online dologról. Szóval elodázhatnám most a váltást egy hagyományos reklámügynökséggel, de akkor tíz év múlva fognám a fejem, hogy miért nem fizettem meg a tanulópénzt most, illetve miért nem vállaltam most a nehézségeket vagyis a befektetést most. Úgyhogy ha kellek még, vállalom, de az az igazság, a hátam is borsózik tőle. De annak idején, amikor a Team-be jöttem, akkor is inkább vállaltam a junior szövegírói szerepet a senior után, és végülis kifizetődött. Így hát ugyanezt kell meglépnem most is, mert tíz év múlva késő lesz.
Most bekapcsoltam azt a zenét, ami szegény lány temetésén volt, tudod, akinek először levágták a lábát, aztán végülis meghalt tüdőrákban. Kezdetben csak a térde fájt, aztán jöttek a bajok egymás után. És két év múlva meg is halt. Ez volt a zene a temetésén. Gondolhatod, mindenki hogy sírt.
http://www.youtube.com/watch?v=w7AT2aAgVpI&feature=related
most, hogy eszembe jut, nekem is folyik a könnyem. Szegény nagylány, akkor volt 16 éves, mikor meghalt. És azt mondják, ő adott a családjának erőt, mert nem engedte, hogy sírjanak körülötte. Nem is tudom, hogy élhették túl a szülei. Talán mert volt még egy kisebb lányuk is. Talán.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat