Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-03

Kedves Jucó!
Ilyen még talán nem is történt, hogy egy napot kihagytam a naplóírásban. De képzeld, tegnap este jutott eszembe, hogy aznap nem is írtam. De csak azért, mert reggel már ott vártak a kapuban az ekkantok, hogy menjek, siessek, mert a stúdiót tízről előrehozták kilencre, aztán meg ott kellett még maradni valamiért pluszban, így délre értem vissza, ebédelni sem volt időm, mivel egytől belső prezentáció, amire még ki is kellett találni valamit, aztán meg négytől is egy belső prezentáció egy másik kreatívigazgatóval, egy nagy tenderre. Természetesen arra sem tudtam kellően készülni. Na, így aztán teljesen ki is ment a fejemből, hogy írjak neked. De természetesen el nem felejtettelek, hisz’ különben nem jutott volna eszembe este, hogy nem is írtam még. Oly annyira nem feledtelek, hogy tegnap délután írtam is neked SMS-t, amiben megkérdeztem, milyen legnagyobb királynak lenni, meg tudsz-e már szteppelni. Persze nem válaszoltál, amin nem is csodálkozom. De legalább írtam, nem?
Nem sok időm van már itt a tímnél, lassan szedhetem a sátorfámat, vagy bezár az egész, vagy beolvad valamibe, de akkor sem ennyi emberrel. Szóval így jártam, de talán jó is így, legalább kapok egy lökést, hogy álljak tovább. Már beszéltem is két emberrel, két kreatívigazgatóval, akiknek szimpatikus voltam ugyan, de most nem keresnek embert. Az a baj, hogy túlképzett vagyok, meg azt gyanítják, ki vagyok égve. Pedig ez nem igaz, mert Erikkel nagyon jól tudunk dolgozni. És ez nem azt jelenti, hogy ő találja ki a jó dolgokat, én meg csak nézem. Neeeem, a legtöbbször én találom ki az alapötletet, ő meg szépen megcsinálja.
Hát így.
Tényleg, milyen nagynak lenni? Te vagy a király, illetve az osztályotok. De mint az írtam is a múltkor, hogy sajnos ez az év a szorongásról fog szólni, hisz’ ott az érettségi, de leginkább a felvételi. Biztosan felvesznek, mert te nagyon kis okos vagy. De például azon gondolkoztál-e, mi lesz, ha nem vesznek fel mégsem? Dolgozol vagy csak tanárhoz jársz felvételi előkészítőre? Jó lenne, ha egyből felvennének.
Nem volt nagyon meleg a szobádban a nyáron? Igaz, itthon sem nagyon voltál.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat