Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-30

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, régen mily sokat hallgattuk ilyentájt, Adventkor a Muzsikás kazettát, emlékszel? Hej, milyen szép is volt. És mikor megláttad a szépen feldíszített karácsonyfát elkezdtél felé nyújtózkodni nagy kacagva, vagyis át akartad ölelni. Meg csináltuk a szép adventi koszorút. Hej, sok gond volt vele, állandóan szét akart esni, meg hány és hány éjszaka leesett a drótról. Bizony, szép is volt. Remélem, nagykorodban, mikor neked is lesz gyereked, te is nagy figyelmet fordítasz a karácsonyi készülődésre. De mondjuk ott hibádzik, ha túl jó a készülődés, és nagyon nagy a várakozás a gyerekben, hogy majd karácsonykor miféle csoda ajándékot fog kapni. Aztán meg jön a nagy csalódás, hogy egyáltalán nem ilyenre gondolt. Mint például, mikor neked csináltunk egy gyönyörű kisházat, hány meg hány éjszaka dolgoztunk rajta mamával. Kisfüggöny, tető, tapéta, kiskonyha, minden … aztán be sem akartál menni először, illetve csak akkor mentél be, ha mi is bementünk. És milyen sokáig ott volt az a kisház, hej. De igazán sosem szeretted, pedig azt gondoltuk mamával, hogy mennyire fogsz örülni neki. De nem így történt.
Írtam is neked egy esemest, kérdeztem, mit szeretnél karácsonyra, de nem válaszoltál. Meg írtál múlt héten, hogy találkozzunk a mákus gubában, de írtam, hogy beteg vagyok, de h1n1 hanem egy sima torokfájás, ami leterítetett. De azt mondja a háziorvos, hogy ez a védőoltás mellékhatása, mert annyira legyengíti az immunrendszert, hogy a legkisebb betegséget sem tudja könnyen legyűrni. Hát ez történhetett velem is, mert már antibiotikumot kell szednem, annyira nem bírok vele. Holott egy ilyen kis szar egy nap alatt átmegy rajtam. Közben meg már hívogattak innen, a munkahelyemről, hogy jöjjek be, annyi a munka.
De hát ki kell bírnom, egy ilyen kis vírus nem teríthet le. Ez van. Erős vagyok, igaz, hetek óta nem voltam fitnesszalonban, pontosabban múlt héten nem. Még mama mondta annak idején, hogy ilyenkor nem szabad menni, mert az egyáltalán nem tesz jó, sőt, ront az állapotomon. Na, most már megyek, mert itt a munka.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat