Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-06

Kedves Jucó!
Már tegnap akartam, de az esô miatt nem tudtam, de ma már igen: biciklivel jöttem dolgozni. 17 perc alatt ideértem, és így teszek a világ jobbulásáért. Sokkal jobb, mint kocsival jönni. Remélem, ez a lelkesedés tartós lesz, nem pedig holmi múló hóbort. Mert bizony három éve megvan a biciklim, de még a gumi olyan, mintha új lenne. Tudod, még rajta vannak a kis gumiszôrök is. Bár az utóbbi években önhibámon kívül nem tudtam használni. Tegnep elhunyt Ancs teve. Gondolom, Ancsa volt a gazdája. A karavánban már alig van egy-két teve, amelyiket ne én gondoznék. Sajnálom, hogy Yavannaát nem hagytad rám, inkább hagytad meghalni.
Most Ravi Shankart hallgatok, és nem is értem, hogy lehet, hogy az a nyomorult Lovasi András azt mondta erre a zenére, hogy ölni lehet az indiai muzsikával. Emlékszem, még akkor te meg sem voltál, amikor a zeneakadémián indiai dobosok adtak koncertet, és én a pénteki és szombati hangversenyre is elmentem, mert olyan jó volt. Azt hiszem, mama egyiken sem volt valamiért. Aztán egyszer téged is elvittelek a Marcibányi térre a Kalkutta trióra, de te az elsô percben elaludtál. Hát igen, meleg volt, egy csomó füstölôt égettek, meg a zene sem volt valami ütemes. Ja, igen, még csak hangolt a zenekar, te már akkor az igazak álmát aludtad. Egyszer megpöktelek, hogy kelj fel, kicsit belehallgattál a muzsikába, aztán újra leereszkedett rád az álom. Pont úgy jártál, mint a Hattyúk taván. Az indiai zenére úgy emlékszem, csak ketten mentünk, mert mama nem bírta a füstölôt. De lehet, hogy ô is ott volt. A Hattyúkra meg csak ketten mentetek, erre biztosan emlékszem, mert túl sokba került volna a jegy hármónknak. Én kint ültem a kocsiban, ott vártalak benneteket.
Te szoktál még biciklizni? Elég nagy dromedár a cingád, jó nehéz. Nem ártana egy új. És ráadásul az az olcsóbbik fajtából volt. Akkor már megvolt a telek, csak ház nem volt, amikor vettük. Ott próbáltad ki elôször. Bizony, kéne neked egy új bicikli. Szívesen vennék neked, de így, hogy még SMS-t sem tudok neked küldeni ... Levelet sem tudok írni, így nem lehet. Csak abban bízom, hogy esetleg olvasod a leveleimet. De akkor meg már biztos értesítettél volna valahogy. Ha meg csak évek múlva olvasod, akkor meg már magadnak is tudsz venni biciklit. Pedig milyen jó lenne, ha mondjuk egyszer találkoznánk a pihentetônél, és átkerekeznénk Nagykovácsiba, mint régen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat