Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-09

Kedves Jucó!
Na, tegnap válaszoltál asz sms-emre, hogy Balázzsal szeretnél menni. Amit én úgy értettem, hogy vigyük őt is Írországba. Fel is hívtam Eriket, hogy mit szólna, de nem tud ennyi helyet biztosítani. Meg is írtam neked Erik válaszát, de azt is, hogy a Tátrába elvihetjük Blázt, ha szeretne jönni. Erre te meg azt válaszoltad, hogy ezt így nem lehet megbeszélni, úgyhogy hívjalak fel. Meg is tettem, de addigra kiábrázolódott előttem a kép, hogy te egyáltalán nem velem és Blázzal akarsz menni, hanem csak kettecskén. Na, erre meg nekem nincs pénzem, így is, ennek az Írországi egy hétnek a költségeit nem is tudom, honnan fogom tudni előteremteni. De ez még meg is lenne, de pluszba egy ember, illetve az, hogy ti ketten, egy 18 meg egy 17 éves bóklásszatok a nagy ismeretlenbe, az nem fog menni. Szóval felhívtalak, és mondtad, mit szeretnél. És bizony azt, amit az imént felvázoltam, vagyis, hogy ti ketten mennétek. Persze ez csak ötlet volt a részedről, mert már rég eltervezted, hogy Blázzal kimész Írbe egyszer, ez meg kapóra jönne. De hát szállást is tudsz szerezni, mondtad, mire én is mondtam, hogy nem tudsz. Mama is, ha jól hallottam azt mondta a háttérből, hogy nem fogsz tudni szerezni. Mert az, hogy te ismersz ír táncosokat, nem biztos, hogy szállást is tudsz szerezni. Annak meg nem sok értelmét látom, hogy megveszem a repülőjegyedet, aztán két hónap múlva meg meggondolod magad, és nem mész el. Szóval abban maradtunk, hogy sürgősen végig gondolod ezt az egészet, és nincs kizárva, hogy még együtt megyünk augusztus 20-án Erikékkel. De ez nem lenne neked sem rossz, hisz már akkor fel tudnád térképezni az országot, és ha Blázzal mennél legközelebb, már tudnád, mit érdemes megnézni.
De én a Tátrának is nagyon örülnék, szerintem az is nagyon tetszene. Főleg a Chata Bilikova. Bár a sok kitömött vadra biztos megint ráznád az öklöd, mint kiskorodban, mikor ilyet láttál. Persze a vadászra ráztad, nem a szegény állatra. Őket inkább sajnáltad. De ott az étkező rész tele van ilyen kitömött állatokkal. De nem biztos, hogy a vadász rosszat tesz, ha ritkít, mert nm szabad hagyni, hogy nagyon elszaporodjon egyfajta állat, mert az a többi kárára megy.
Mondjuk, ami szomorú a Tátrában, az a sok kiszáradt fa, egész hegyoldalak vannak kiszáradva. Plusz a pár évvel ezelőtti szélvész is megtette a magáét. De hát ez a Föld történetében semmi, a Tártra történetében is egy pillanat. Majd regenerálódik, csak a mi életünkben hosszú.
Szóval döntsd el hamar, mit szeretnél.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat