Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-03

Kedves Jucó!
Napok óta készülök, hogy küldök neked levelet, de eddig egyik naplóbejegyzés sem ütötte meg azt a szintet, amivel érdemes lett volna zavarni téged. Pedig már megint elértem egy szép oldalszámot. Meg szerintem túlléptem az egymilliomodik bet?t is. Vagy szót? Meg hát azért sem írnék, mert biztos, hogy semmi reakciót nem váltana ki, utána meg még rosszabb lenne. Úgyhogy megint csak magamnak, meg esetleg a jövôben neked írok. Bár addigra már feleslegessé válnak a hörcsögös intelmek. Kénytelen leszel magad rájönni, megtapasztalni magad. Nagy szomorúság ez. Na, most már biztos nem küldök levelet, legalábbis ezt.
Hétvégén megyek vidékre, lesz egy szabadtéri hanverseny. Már tavaly is voltam, és nagyon szép volt, és az a jó, hogy nem hosszabb egy óránál. Mert valljuk meg, azért háromnegyed óra után az ember már azt várja, hogy vége legyen. Nem véletlenül 45 percesek az órák az iskolában. De az egyetemen csak 40 percesek voltak az elôadások, pedig azt mondják, idôvel az ember tovább tud figyelni, mint gyerekként. Mamának biztos hosszabbak voltak az elôadásai, meg hát akkor te is felkészülhetsz.
Az MSN-t is hiába telepíttettem titokban Nyuszival, egyszer sem sikerült felvenni élôben a kapcsolatot. Pedig elképzeltem, hogy mostantól talán nyitottabb leszel, és az MSN majdnem olyan, mintha találkoznánk, vagyis az a tudat, hogy ott vagy a vonal túlvégén. De ez sem jött össze. Azért abban bízom itt legbelül, ahol a szív dobog, hogy mégiscsak elolvasod, amit írok.
Kolbász elköltözött otthonról, de nem messze, anyáméknak egy kis lakásába, ahol valamikor nagyanyám lakott. Már biztos nem emlékszel rá, pedig te is voltál ott vagy 12 éve. Szóval kitakarított, összesepregetett, mert évek óta nem lakott ott senki, és beült. Ott is alszik, de azért reggel mindig megjelenik, hogy teleegye magát, bedobb egy jó kávét, elmegy a könyvtárba, azán megy vissza anyámhoz ebédelni, majd hazasétál csucsukálni. Aztán legközelebb csak reggel jelenik meg újra, mert éhes. Lehet, hogy négy év múlva már te is külön fogsz költözni, mint Kolbász. Hej, furcsa dolog lesz, az biztos. Nem lesz könny? mamának, de hát az ember kénytelen beletörôdni. Bár van olyan is, hogy még 25-26 évesen is együtt lakik valaki az anyjával. Bizony, milyen furcsa még elképzelni is, hogy majd egyedül laksz.
Na, megyek dolgozni. Jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat