Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-04-05

Kedves Jucó!
11-re megyek fogorvoshoz. Már egy hónappal ezelôtt kaptam a mai idôpontot, hogy szétvágják az ínyem, meg szétfúrják az állkapcsom. Szép lesz. Már tegnap este elkezdtem antibiotikumot szedni, mert végülis ez egy m?tét. Nem szeretek antibiotikumot szedni, mert az nagyon drasztikus. Talán egy éve, amikor az ujjamat, illetve körmömet lecsippentettem, akkor írtak fel. Elôtte évekig nem szedtem. Nagyon egészségtelen. Szegény mamát gyerekkorában szinte minden hónapban, de lagalább évszakonta egyszer megtömték antibiotikummal. Mert akkor még úgy gondolták, ennek semmi következménye nem lehet, csak meggyógyul a gyerek tôle. Meg ha nincs is semmi betegsége, akkor sem árthat. Persze az lett a vége, hogy mama majdnem minden antinóbiotikumra allergiás lett. És ez azért van, mert kiskorában azt kapta ebédre. Épp ezért neked csak akkor adtunk, amikor már elkerülhetetlen volt. Azért vagy ilyen jó kis egészséges. Csak mozognod kellene, de nem aggódom, mert ha olyan vagy mint én, akkor egyszer nekiállsz mozogni, és meg sem állsz, míg élsz.
Bár én 16 évesen elég sokat mozogtam, de bevallom, nem önszántamból. Kötelezô volt terepgyakorlatra járni amikor geológiát tanultam. De késôbb meg úgy megszerettem, hogy szinte belebetegszem, ha nem mehetek az erdôbe. Lehetne a városban is sétálgatni, de az nekem smafu. Akkor inkább nem megyek sehová, mint az aszfalton járjak.
Egy óra múlva megyek az orvoshoz. Remélem, túlélem, ha nem, akkor pórul jártam.
Hogy telik a tavaszi szünet? Szoktál biciklizni? Én szívesen beicikliznék, de nincs hol, meg biciklim sincs nagyon. Ha meg cingáznék, akkor is csak ott az erdôben, ahová néha elmentünk. Azzal vigyázz, mert nagyon fel lehet gyorsulni, és könny? elesni. Például nem is értem, hogy csinálják, akik a Kékes tetôrôl ledöngetnek az erdôben biciklivel, és mennek, mint a goló, közben meg sziklákon pattognak. Csak egy rossz döntés, és életük végéig nyöghetik, ha összetörik magukat. Persze tizenéves koromban nekem is mondhatták, hogy veszélyes, nem érdekelt a sok hülye. Most meg már én vagyok a hülye. Úgyhogy inkább maradj a sétálgatásnál. De ne egyedül sétálj az erdôben, hanem mondjuk mamával.
Na, nem sokára indulok. Lehet, hogy majd írok, ha visszaértem, hogy ne aggódj miattam, túléltem.
Itt vagyok, és nem volt valami kellemes. Szétvágták az ínyem, aztán minimum hat öltéssel varrták össze. Addig számoltam. Annyira jót akartak, hogy még a nyelvem is hozzávarrták az ínyemhez. Úgy kellet integetnem, hogy nem tudok beszélni. Aztán s?r? bocsánatkérések közepette elvágták a madzagot.
Most nem írok többet, majd holnap. Még nem ment ki a fájdalomcsillapító, majd délután meglátjuk, túlélhetô-e.
Ma árulta el Júdás Jézust. Tudtad?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat