Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-09

Kedves Jucó!
Tegnap este elmentem a másik helyre a vezérigazgatóval beszélni, és mit mondjak, nagyon meggyőző volt. Azt szeretné, hogy menjek oda. De szerencsére tudtam hárítani azzal, hogy nagyon ragaszkodnak hozzám, és tisztességtelen lenne most itt hagyni a Neót. Mert amikor a leendő főkreatív munkakörét leírták, szerepelt benne a prezentáció. Méghozzá angolul. Gondolhatod, hogy muzsikálnék én egy ilyen prezentáláson. De ha most neki is állnék angolul tanulni, mint a hülye, akkor sem tudnék úgy megtanulni, hogy kiállhassak egy plénum elé osztani az észt. Az az érdekes, hogy maga a vezérigazgató sem tud, vagyis őt sem tanították gyerek korában, pedig fiatalabb nálam 7 évvel. Ez úgy néz ki, behozhatatlan hátrány. Emlékszem, 14 éves koromban, mikor beiratkoztam Tatabányán nyelvtanfolyamra, felírták a nevem, és elkezdtek nyomozni utánam, hogy vannak-e amerikában rokonaim, és miért is akarok én angolul tudni? De a tanfolyam is olyan volt, hogy nem emlékszem semmire, csak a tanárra, Kölni Béla bácsira. Mert akkora illatfelhőt húzott maga után mindig, hogy az ember elszédült. Hát ennyi volt az össz angol élményem.
Jó neked, hogy tudsz németül meg szerintem angolul is. Ha meg azt nem is, németből könnyű átmenni angolba.
Itt sajnos nincs munka, egész héten csak tátjuk itt a szánkat, van egy balsejtelmem, hogy ha ez így marad, komoly bajok lesznek. De hát addig is van hol melegednem. Igaz, a Team a novemberi fizetésemet sem küldte még el, pedig az adót már előre be kellett fizetnem utána decemberben. Úgyhogy meglehetősen ki vagyok merülve anyagilag. De hát nem panaszkodom, tegnap is elég volt egész napra hét kifli.
Nem válaszoltál a vasárnapi korcsola lehetőségre. Pedig nem lett volna rossz, elhiheted.
Tegnap megettem én is egy ananászt, régen ettem, és tényleg nagyon finom. Remélem, sikerült megszerettetnem veled, és majd, ha nagy leszel, veszel majd a gyerekednek. Hej, most már nagy nagy, és egyáltalán nem lenne furcsa, ha azt mondanád, hogy „kiskoromban”. Mert ezt nagyon szeretted mondani 2-3 évesen.
Na, megyek. Ha meggondoltad magad a vasárnappal kapcsolatban, írj.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat