Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2006-12-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2006-12-20

Kedves Jucó!
Nem értem én ezt: nem voltál a tevédnél két napja. Viszont paszek járt a tevénél, amibôl én arra következtetek, hogy valójában te látogatod azt az állatot, és onnan is meg tudod nézni szegény bögrét. És ha már megnézted, akkor meglehet, hogy nem tetszett a fenhéjázó levelem tegnap, amiben annyira biztos voltam a dolgomban. Vagyis abban, hogy ott keresd a naplót bögrénél. Na, mindegy, úgyis tudom, hogy olvasod.
Tegnap a mama ide akart adni egy nagy borítékot, de úgy, hogy azt mondta, te nem tudsz róla. Én meg mondtam neki, hogy így nem kell. Csodálkozott is, de nekem tényleg nem kellett volna úgy semmi, hogy te nem tudsz róla. Aztán este megint találkozni kellett a számla miatt, és akkor már úgy adta ide, hogy te is tudsz róla. Így persze elfogadtam, de be kell vallanom, egy óra múlva néztem meg, mi van benne, mert féltem, hogy valami rossz.
És gondolkoztam én: vajon mitôl félek, miért nem akarom kinyitni? Meg valójában miért jobb nekem, ha nem is tudok rólad semmit? Rájöttem, hogy azért, mert már elértem egy bizonyos nyugalmi állapotot veled kapcsolatban, vagyis azt, hogy nem tudok rólad semmit, már beletörôdtem, hogy csak én tudósítok magamról, nem létezem számodra. Így hát félek mindentôl, ami új, mert annyira fel szokott zaklatni minden hír. Például az is úgy bennem van, amit Beuka mondott annak idején, hogy te megkérted, hogy ne dobják ki a teás filtereket, mert gy?jtöd. Azóta is reggelenként, amikor csinálok teát és kidobom a filterét, egy pillanatra görcsbe ugrik a gyomrom, mert eszembe jut, hogy össze kéne gy?jtenem neked.
Tehát, jobb, ha inkább semmit nem tudok, semmi nem borítja fel az eddig nagy nehezen kialakított egyensúlyt. Úgyhogy a paszek féle képet se sokat nézegetem, mert sokkal rosszabb utána. Egyébként jó volt ez a kép, amit csináltál, amit mama adott ide. Köszönöm, bár nem hiszem, hogy nekem készült. Úgy látom, mintha a mászófa lenne a háttérben. De lehet, hogy nem az, és nem kell ebbôl messzemenô következtetést levonnom. Mert tudod, mindig azt írtam, hogy találkozzunk ott, a régi helyünkön, a mászófánál. De ha tényleg az, akkor ennek biztos van valamilyen üzenetértéke. Ki tudja? De lehet, hogy nem is a mászófa. Igazából attól féltem, hogy írsz valamilyen levelet vagy valamiféle naplót, és azt nem akartam olvasni a fent említett okok miatt. Jobb, ha semmit nem tudok rólad, mert a halál árnyékának völgyében (23. zsoltár) jártam miattad. És nem szeretnék eljutni még egyszer oda. Egyszer majd megérted.
Már nagyon várom, hogy vége legyen ennek az évnek, olyan lassan telik az idô. Még csak szerda van. Hol van még a péntek?
Sajnos nem fogják azt az angyalkás-malacos filmet ? amirôl tegnap írtam ? sugározni a tévében valami miatt. Úgyhogy nem láthatod, milyen durcás voltál kiskorodban. Persze, ha akarod, meg tudom szerezni, és el tudom küldeni a linkjét. Ha kell, írd meg.
Sokszor meg szoktam hallgatni a K-os nev? zeneegyüttestôl a Love song cím? számot. Szerintem neked is nagyon tetszene. A youtube-on megtalálod. A vodafon zenéje volt. Olyankor mindig te jársz a fejemben. Ha meghallgatod, megérted. Mert ezt mi úgy hallgatnánk, hogy ülnénk egymással szemben, és én játszanám a nagymenôt: felvennék egy sapkát, és a zenére bólogatnánk, mint a nagymenôk, közben lassan mutogatnánk a hangfalra, hogy ezek mennyire tudnak. Közben szenvedô arcot is vágnék. Szerintem te is látod magad elôtt.
Emlékszel, mennyit mondtam régen, hogy én kigúnyolom magamat, ha kell ? de nem kell!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat