Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-02

Kedves Jucó!
Na, jól megjártam tegnap. Jöttem faluról és keresztülhajtottam egy olyan településen, ahol senki nem lakik. Riktig ott lapított egy trafipaxos rendőrkocsi és bemért. 50 helyett 68-cal mentem. Nem állítottak meg, látták a rendszámot, aztán majd kiküldik a számlát. 35 000 forintot. Ráadásul a munkahelyemen, illetve itt az új helyemen, a pincében úgy megfájdult pénteken a fejem, hogy szombat reggeli fájt. Remélem, nem attól, hogy itt a pincében nincs ablak, így természetes fény sem, meg csak légkondicionált levegő jön. Csak az a baj, hogy alig vagyok itt egy fél órát, már érzem, hogy kezd megfájdulni. Ugyanúgy, mint pénteken. Szóval nem kezdődik valami jól ez a hét. Meg esett a hó, de el is olvadt, úgyhogy minden latty. Tegnap írtál SMS-t, amiben kérdezted, hogy csináltam-e már csokis muszakát vagy mit meg, hogy hogy vagyok. Nem is értem, miért lettél hirtelen ilyen aktív. Nem mintha bánnám, csak furcsa. Írtam, hogy jól vagyok és hogy megnéztem, mit lesel meg az operában. A nürnbergi mesterdalnokokat. Kérdeztem is, hogy sírtál-e Cavaradossi áriáján, mert én sírtam. Persze ez csak vicc, mert tudom, hogy az a Toscában volt és azért kérdeztem pont ezt, mert tudom, hogy azt te is láttad és tudod, hogy ez csak vicc. Gondolom, azóta is kacagsz, mert nem tudtál még erre válaszolni.
Erik elküldte a gyereke fényképét. Természetesen már zöld pokrócba van tekerve, hiszen ír. Egyáltalán nem hasonlít hozzá, tisztára Zsófikafikafika. Tényleg. Ja, szombat hajnalban, fél 5-kor született. 56 centi, 3,65 kiló. Ahhoz képest, amekkora bendője volt Szammernek, egyáltalán nem nagy. Simán lehettek volna ikrek. Ez már csak a rosszindulat részemről. Egyébként örülök, hogy szép egészséges gyerekük született. Ennyi idős korban.
Mindennek oka van. Ennek is, hogy meg fognak büntetni. Kérhetném Istent, meg fogadkozhatnék, hogy megjavulok én, de nincs hozzá képem. Ha valamit az ember elkövet, vállalja is érte a felelősséget. Ne rinyáljon. Persze titkon abban reménykedem, Isten mégiscsak elsimítja az ügyet. Már kezdek arra gondolni, hogy azért nem fordulok ezzel hozzá, mert félek, hogy úgysem teljesíti. De ez remélem, nem így van. Azért, ha nagyon akarja, ezt is el tudná simítani. De szerintem ez most figyelmeztetés, mert a múltkor már napi 2-3 piros lámpán is átmentem. És még ez a legjobb figyelmeztetés, jobb, mintha egy villamos vágna ketté. Akkor „én is two”.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat