Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-14

Kedves Jucó!
Azt még nem is mondtam, hogy dicső bácsikád mit művelt: összebútorozott egy nőcskével, aki 19 éves. Róla már írtam, aki azt mondja magáról a viven, hogy sosem tud megülni a seggén és hippi csaj vagyok én. Meg hogy bejár néha az egyetemre, ha nincs jobb dolga. Bakó Beáta a neve. Nem is az a gond, hogy összeállt vele, hanem az, hogy kijelentkezett a kollégiumból, és oda már nem lehet visszakerülni. És mindössze 50 ezer forintja van egy hónapra, amiből 15 ezer plusz rezsi az albérlet. Négyen bérelnek egy panellakást, így a távfűtéssel együtt lesz vagy 25 ezer a kiadandó pénz. A fennmaradóból kell ennie, bérletet venni, tankönyveket, hazautazni és ugye szórakozni. Mert a kicsike aztán nagyon szeret szórakozni, menni koncertekre, hisz’ ő is dobos egy pécsi zenekarban. És oda menni kell próbálni, meg koncertezgetni. És gondolom, gyönyörű meg megy lesni. És az ütötte meg a fülem hétvégén – mert találkoztam velük, illetve eljöttek enni gombócot – hogy a kishölgy ideges, mikor Kolbász a tanulnivalóról beszél. Mert azért a nagyvitéz be van szarva, hogy nem tudja megcsinálni az egyetemet. És amikor csak szóba került, mennyire sokat kell tanulnia, a kishölgy egyből morgott, hogy már megint kezdi a régi nótát Kolbász. És nem tudom, mit fog csinálni bácsikád, ha a nővel összeveszik, mert ennyi pénzért nem hiszem, hogy talál másik albérletet. Vagy ottmaradnak egy szobában, és nem szólnak egymáshoz vagy nem is tudom, mit csinál majd. De az biztos, hogy a kisnő nem hagyja Kolobászt tanulni. Mert ugye szórakoztatni kell őt, mondta is, hogy neki alig van tanulnivalója. Kérdeztem, anyám mit szólt? Kolbász meg büszkén mondta, hogy nem sok mindent szólhatott, mert csak bejelentette neki, hogy elköltözött a kollégiumból. Anyám tényleg nem tudott erre mondani semmit. Majd megnézem, hogy fog kijönni őkelme annyi pénzből. Hétvégén is úgy evett, mint az állat. Mindent elpusztított, amit eléraktam. Gondolom, nem kapott enni semmi normálisat az utóbbi napokban.
Na, mindegy, látod a levelemből, hogy fel vagyok hánorodva. De hát nem szólhatok egy szót sem, hisz’ én is 19-20 éves koromtól már összeköltöztem Kovács Micivel. Biztos ismerős ez a név. Szegény mamát bosszantottam sokszor, hogy”nem így Kovács Mici ...” Nem volt szép dolog, elismerem, de csak viccből mondtam. Például, amikor lyukas volt a zoknim, és mondtam mamának, hogy varrja be, de hetekig nem csinálta meg, akkor hoztam fel, hogy „nem így Kovács Mici ...”, de már mindegy. Ő is tudta, hogy ez csak vicc volt.
De amit ez a gyönyörű csinál, az nem vicc, mert anyámék éheznek, hogy ő tanulhasson. Erre meg az eddig nagy keservesen elért eredményt kockáztatja.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat