Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-13

Kedves Jucó!
Tegnap írtad, hogy találkozhatnánk már mostanában valamikor. Meg is lepődtem, mert azt hittem, hogy tanulsz éjjel-nappal. Írtam is, hogy majd a szóbeli után lenne épületes találkozni, mire et azt válaszoltad, hogy nem kell neked egy hónapig tanulnod folyamatosan a vizsgára. Ja, meg azt is írtad, hogy egész jól sikerült a biológia írásbeli, és az én nagy bölcsességemre, vagyis arra, hogy a tehénnek zúzógyomra van, arra nem volt szükség. Gondolom, azért nem volt egyszerű. Hát még most is ég a fejem, ha eszembe jut, hogy a nagy verselemző segítségemmel kettest sikerült írnod irodalomból.
Tegnap találkoztam Beukával meg a férjével és ott volt a gyerekük is, aki négy és fél hónapos. De kilenc kiló, pedig maximum nyolc lehetne. Pedig nem eszik mást, mint anyatejet. De annyit ehet, mint egy ló, mert naponta hatszor kakál. Most kezednek neki adni szilárd táplálékot, reszelt almát. Szerintem te is ennyi idős lehettél, mikor először kaptál mást, mint anyatejet. Emlékszem is, hogy mit, szedtem Káptalantótiban a kertben egy őszibarackot, kinyomogattam a levét, és kiskanállal a szádba adtam. Nagyon meglepődtél, de ízlett, mert utána még tátogtál is. Hej, de az nem ízlett, mikor natúr citromlevet nyomtam egy kiskanálra, mert úgy gondoltam, hogy attól megijedsz, és akkor abbahagyod a fél órája tartó csuklást. Nem idegesített volna az engem annyira, ha mama nem mondta volna, hogy a csuklás árt a szívnek. És én nem akartam, hogy bármi baja legyen a kis szívednek. Szegénykém, hogy meglepődtél, és csak nyújtogattad a nyelved világnak. De a csuklást azért abbahagytad, de többé már nem adtam neked citromlevet. Lehet, hogy azóta sem szereted a sima citromlevet. Ha nem, akkor bizony ezért. Egy hónapos, ha voltál.
Meg mama hasában is sokat csuklottál, naponta négyszer-ötször is. De az nem volt baj, mert azt mondták, hogy ez segíti a légzőizom megerősödését. Illetve rekeszizom. Nem is tudom, de nincs légzőizom, nem? Nem sokára már tudod a választ, te mint orvos. Mert az a pár év gyorsan elmegy. Kolobász is végzős már a jogi egyetemen szeptembertől. Vagyis utolsó éves. Te is pikk-pakk elvégzed az orvosit. Azért nem lesz könnyű, de megtanulható.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat