Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-09

Kedves Jucó!
Tegnap este is voltam fitnesszben, még a szaunába is bementem, bár ez már nem egészséges. De még a héten, valószínűleg pénteken még elmegyek egyszer. De hogy minden este elmegyek tornázni, az fix. Még sosem csináltam ennyiszer egymás után. Ma este is megyek, és így péntekig meglesz a hat. Be kell hoznom amit kihagytam, míg beteg voltam két hétig.
Mama is elment kétszer tornázni a Sánta Verébbe – ami szemben van a fagyissal, tudod, ott a templom előtt – de akkor még valamilyen Gardennek hívták. Ez a Sánta veréb jobb név, főleg, hogy lehet ott tornázni.
Te is elmehetnél néha, bár a heti egy-két tornaóra elég egyelőre. A mozgás nagyon fontos. Nekem most az a legnagyobb bajom, hogy sehová nem tudok menni, vagy ha igen, akkor is egyedül. De inkább otthon vagyok a gyerekemmel, mert az nem fer, hogy én kirándulgatok az erdőben, a gyerekem anyja meg otthon énekel, verset mond, pelenkázik. Szóval egyelőre mostanában nem tudok menni sehová. Bár, ha elmentünk volna Dobogókőre, az nagyon jó lett volna.
Holnap jön egy újságíró és interjút csinál velem, szerencsére nem túl szakmai dolgokat kérdez, csak rólam mint egy érdekes reklámos fog írni valamit. Például, hogy idáig mi voltam életemben. Voltam én siratógyerek, hullamosó, kriptarenovátor, szociális otthonban ápoló, mentőápoló, spanyol tolmács, pap és végül szövegíró. De az már 16 éve. Szóval szórakoztató az életem. Ha belegondolok, sosem unatkoztam. Remélem, nem rajtam fog röhögni mindenki. De vannak fix kérdések, mint például, mi a kedvenc sorozatom a tévében, mi a kedvenc boltom, hát ezekre nem tudok mit mondani. De például, arra, hogy mit szeretnék még elérni az életben, arra megvan a feleletem: szeretnék megtanulni úszni.
Na, majd meglátjuk, mi lesz ebből, nem tudom.
Most viszont annyi a munka, hogy ki sem látok belőle. Nem nagyon megy a szekér, minden olyan vontatottan megy, az ügyfél dobál vissza mindent. Jabba meg egyre jobban brillírozik. Hát ez van. reggel már imádkoztam is Istenhez, hogy segítsen, hogy ne menjenek ilyen rosszul a dolgaim.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat