Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-17

Kedves Jucó!
Nem tudom, mi legyen ezzel a sok kütyüvel, ami itt felhalmozódott évek alatt. Merthogy nagy valószínűséggel vagy én megyek – ha felhívnak ma a Neótól –, vagy mennem kell, mert bezár a Team. Biztos emlékszel, hogy én mindig ilyen kis kütyügyűjtő voltam. Valahogy nem tudom kidobni azokat a tárgyakat, amikhez fűződik valami emlék. És még csak nem is biztos, hogy szép, de azért általában nem rossz emlék kapcsolódnakk hozzájuk.
Itt van például a te egered, ami tart egy piros szívet. Még réges rég tőled kaptam születésnapomra. Ahogy azt a kis deszkadarabot sem tudom kidobni, amin egy ceruza van „hordozható szövegszerkesztő” felirattal. Gondolom, annak idején azért vetted, mert szövegíró vagyok. Mondjuk ez érthető is, ha ezeket nem likvidálom. De azt már nehezebb megvédeni, amiknek semmi hasznuk nincs. Például egy cseresznyényi kis karácsonyfadísz, amiről már rég leesett az akasztó, meg még az ezüstfesték is lekopott. Szóval használhatatlan. Van itt egy kinder tojásból összeszerelt gördeszkázó elefánt is. Ezt meg egy régi kollégától kaptam, mikor elment. Vagyis még egészben, a tojással együtt. Aztán van itt egy kis zöld kőtojás. Ez meg egy nem rég elment kollégáé volt, ott hagyta az asztalán, mikor elment. Akkor itt a csapágyam, amire a múltkor egy fogselymet kötöttem. Az most így van itt. Vagy van egy fémcsövem egy asztalilámpából, aminek a végére egy pezsgős dugót húztam vagy nyolc éve. Az is itt hánykolódik már mióta. Ja, meg egy olyan műanyag és gumikombináció, amit még a nálatok lévő kerti csaphoz vettem annak idején, hogy a slagot lehessen hozzá csatlakoztatni. De túl kicsi lett, és akkor zsebre raktam és így megmaradt. Ja, meg egy mutatóujjra húzható kis boxkesztyű, amire rá van nyomtatva Kokó Kovács István aláírása. És itt van még az a kis réz pisztolyka, amit te találtál Tomóval egyszer elásva a Boróka utcában. Nem működik, de azért szeretem. Oly’ annyira, hogy a múlt héten – amikor egy sült vadkácsát fogyasztottam – a benne lévő két sörétet megtartottam, és beleeröltettem a csövébe. Úgyhogy most már golyó is van benne.
Aztán van még pár dolog, ami most így nem jut hirtelen eszembe, de ha pakolok majd össze, kezembe akadnak.
Kár, hogy nem találkoztunk hétvégén, nagyon szép idő volt. Szombat-vasárnap elmentem kirándulni. Jöhettél volna te is, hallod.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat