Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-05

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, nem mentünk vasárnap Dobogókőre, amit naon, naon sajnálok, mert oly szép idő volt tegnap, vasárnap, hogy naon. Szóval jó lett volna. De írtad, hogy nem tudsz most jönni, sajnos. Vagyis szerettél volna, de nem tudtál. Meg is értem, hogy szerettél volna, mert írtam, hogy ez lesz az év utolsó kirándulós hétvégéje. Hát én meg nem mentem sehová, egyedül nem volt kedvem.
Viszont írtál egy esemest, hogy milyen jó lenne a Borókába költözni, mert nem bírod már ezt a napi 3 órás utazgatást. Meg is értem, de azt már nem igazán értem, hogy lehet az – mert válaszoltam, hogy Nyusziékat békességgel el lehet küldeni, hiszen nem egyszer már maguk is el akartak menni, csak nem jött nekik össze a Pasaréten az albérlet, – szóval azt nem értem, hogy erre meg azt írtad, hogy nem tudsz annyi bérleti díjat fizetni. Mennyit? Hát az a ti lakásotok, nem? Miért fizetnél te azért egyáltalán pénzt. Remélem, nem mama mondta, hogy odaköltözhetsz, ha fizetsz annyit, mint Nyusziék fizettek. Nem hinném, csak szerintem te is tudod, hogy az a pénz nélkülözhetetlen a Solymári ház törlesztésében. Szóval arra kell a pénz. De hát, ha tudod, akkor nem értem, miért gondolkozol ebben. Szerintem béerlned kellene egy kis szobakonyhás lakást a környéken. Itt van például Erik lakása a Liliom utca környékén, kicsi, 40 négyzetméteres, és tegnap este találkoztunk, és mondta, hogy ki kell adnia, mivel már nem dolgozik szabadúszóként, vagyis nem kell neki a sztúdió, ahogy ő mondja. Ez még nem biztos, hogy kiadja, ma fog eldőlni, hogy felveszik-e egyáltalán. Ed például az nagyon jó lenne neked. Voltam ott többször is, mert ugye a nagyon jó barátai eltűntek, mikor költözött és pakolni, illetve takarítani kellett. Csak egy birka volt, én, aki egész hétvégén suvickoltam. Mert ez a nagy bergecs alig haladt valamivel, csak a szekrényt törölgette, míg én mindent kitakarítottam. De erről annak idején, tavasszal írtam részletesebben.
Még azt el tudnám képzelni, hogy annak a felét fizetném, de mondjuk nekem az sem kevés. Lehet, hogy mama is ideges lenne, hogy ott a nagy ház, te meg nem is laksz ott csak hétvégén. Na, majd meglátjuk, mi lesz, majd megírom.
Pedig onnan gyalog a Klinikák 6 perc.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat