Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-03

Kedves Jucó!
Bezzeg ma éjszaka nem álmodtam jót, sőt, rosszat. Arra ébredtem, hogy egy ember hátulról rám ugrik és befogja az orrom meg a szám, és meg akar fojtani. Fel is ébredtem, de szerintem csak nagyon a fejemre húztam a takarót.
Jövőre lesz a ballagásod, ha jól tudom. Igen, csak akkor lehet, mert akkor leszel 18 éves. Emlékszem, anyámék adtak nekem akkor 15 ezer forintot, az ma vagy 100 ezer, én meg varrattam belőle magamnak nadrágokat, amiket befestettem különböző színűekre. Még Tatabányán. Szegény anyám teljesen összeomlott, hogy így elvertem azt a csodás összeget. Természetesen nem lettek olyanok a nadrágok, mint amilyeneket szerettem volna, mert olyan vásznat vettem, amikben, ha egyszer leguggoltam, akkor kinyúlt a térdén. Így aztán rövid ideig hordtam őket. Pár évvel ezelőtt még anyámon láttam viszont, mikor otthon takarított. Ő sajnálta kidobni, ha már annyiba került. Tegnap küldtem neked egy SMS-t. Nem írtam semmit, csak egy betűképet: ______,,,__(o,O)__,,,_____
Nem válaszoltál, persze, erre nehéz is.
Anyám állítólag megharagudott rám, mert nagyon felidegeltem azzal, hogy azt mondtam, Kolobász, ha egyszer kijelentkezett a kollégiumból, akkor nem mehet vissza. Nálunk az egyetemen pedig így volt. Anyám meg azt számolgatta, hogy akkor ennek az idiótának az albérlete annyiba fog kerülni, mint az ő nyugdíjuk együtt. Azt meg nem bírják majd fizetni. De Kolobász váltig állította, hogy ha mégis vissza akarna menni a kollégiumba, akkor biztosan visszaveszik. Azért megkérdeztem itt pár egykori egyetemistát, ők is azt mondták, hogy ezek után nincs visszaút. Remélem, nem nekik meg nekem lesz igazuk. Akkor nézhetünk, mi legyen ezzel a dicső Kolobásszal.
Tegnap láttam mamát a kocsiban, ment a Hűvösvölgyi úton. Régen láttam a kocsit, azt hittem, már vettetek másikat.
Nem tudom, majd meg fogsz-e hívni a ballagásra. Szerintem nem, és jobb is, mert ott találkozni 4-5 év után először nem bölcs dolog. Ha addig esetleg találkozunk, akkor jó, biztosan elmegyek, de úgy, hogy küldesz egy meghívót, annak semmi értelme. Szerintem ezt te is belátod. És az a borzasztó, hogy ennek, hogy addig nem találkozunk nagy a valószínűsége. Szinte biztos. Pedig még tavaly, amikor azt írtad, hogy találkozzunk, azt hittem, talán rendbejöhet a kapcsolatunk. Felettébb nagy fájdalom ez.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat