Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-02-09

Kedves Jucó!
Most Bob Marleytôl a Jamen cím? számot kapcsoltam be. Bizony, bizony, már a kilencedik napja nem voltál a tevédnél. Végtelenül sajnálom, ha meghal Yavanna, de én akkor is folytatom ezt a naplót. Hisz? sokáig volt olyan, hogy nem olvastad, amit írtam, mégis továbbmentem. Legfeljebb újra eljön ez az idôszak. De mindent megírok neked az életedrôl, sôt, arról is, mire vigyázz majd az életed alatt, mert szükséged van rá. Azért csak az vígasztal, hogy a remény megmarad, vagyis az, hogy tudod, hol lehet elérni ezt a naplót, és lehet, hogy csak egy vagy két év múlva nézed meg újra, de tudom, hogy egyszer olvasni fogod. Tehát most megyek elôre.
Reggel busszal jöttem, és láttam egy nyolcéves forma kislányt, ment egyedül iskolába, és egy idôs néni beszélgetett vele. Azt hallgattam végig, és olyan jó volt rád gondolni, hogy te is pont ilyen voltál kiskorodban. Például ahogy tartotta a kezében a kis uzsonnás zacskókát. Pont úgy, ahogy te tartottad valamikor. Még láttam is magam elôtt, hogy az anyukája a kezébenyomta, ô meg nem tette be a táskájába, csak kicsit maga elé tartva vitte. Most, hogy írom, így a könnyek, így. Nem véletlen, hogy az egyik ismerôsöd, aki olvasta néha mohikán naplóját, csak annyit írt, hogy szánalmas vagyok. Nem haragszom rá, hisz? még gyerek. Veled egyidôs. És azért olvasott be, mert nem adtam meg az új elérhetôséget, ahol továbbra is tudta volna olvasgatni a neked szóló leveleket.
A másik, amit írni akartam, így Bob Marleyt hallgatva a következô: Bob nagyon szeretett focizni, de egyszer úgy esette el, hogy lehorzsolta a lábán lévô anyajegyet. Nem foglalkozott vele, focizott tovább. Amikor meg elkezdett begyulladni, akkor sem érdekelte. Aztán szépen lett rajta egy seb, és el is felejtette. Közben a seb alatt megindult a betegség, vagyis elrákosodott. Csak két év múlva derült ki, hogy csontrákja van, amitôl az agya, tüdeje is megbetegedett. De akkor már késô volt. Pedig a világ legdrágább kórházaiban feküdt, mégsem tudtak rajta segíteni. Úgyhogy nagyon figyelj ezekre a dolgokra. Mert nem kell ahhoz sérülés, hogy egy anyajeggyel gond legyen, elég ha többször leégsz a napon. Ha gyerekeid lesznek, nekik is mondd el ezt, és Bob Marleyrôl jusson eszedbe mindig az óvatosság.
Bár mint hallom, orvos szeretnél lenni, és ezt akkor nem kell neked elmondanom. Az szép. Én még ott elakadtam, hogy állatorvos akarsz lenni.
Ja, ez az anyajegyes dolog onnan is jutott eszembe, hogy vettem magamnak születésnapomra egy karórát, és a jobb kezemen hordom, ahol pont egy anyajegyet dörzsöl. Elôbb-utóbb át fogom rakni a bal kezemre. Nagyon tetszik ez az óra, kicsit bumzli (ahogy te mondod), de nekem akkor is tetszik.
Legközelebb hétfôn tudok írni. Jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat