Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-09

Kedves Jucó!
Úgy számolom, hogy egy hónapos működésem alatt egy bannert fogok megvalósítani. Nem valami nagy eredmény, de azért ez is valami. Mert azért sokat kitalálok, csak aztán vagy nem lesz belőle semmi, mármint az egész kampányból, vagy az eredetileg négy bannerből lesz egy, mert elfogy az ügyfél pénze.
Tegnap eszembe jutott, miközben felhívtam anyám, és foglalt volt a vonal, tehát eszembe jutott, milyen kis okos voltál kiskorodban. A Boróka utcában kezdtél ismerkedni a telefonnal, össze-vissza nyomogattad. Közben meg belehallgattál, mi történik. Egyszer aztán olyat hívhattál, aki épp foglalt volt. Hallgattad, aztán értetlenkedve leraktad. Odajöttél hozzám, és mondtad, hogy egy néni azt mondta, hogy a szívószál foglalt. Hát igen, szívószál.
Jó hideg van. -2 volt reggel a kocsiban. Hej, milyen volt, amikor Solymáron fagyott, és nem lehetett kinyitni Pirke ajtaját. Emlékszel? A hátsó ajtót lehetett csak kifeszegetni, ott másztunk be. Aztán, ha nem volt nagyon nagy hideg, akkor a Toldyig kiolvadt az ajtó zárja. Persze előfordult, hogy akkor sem lehetett kiszállni, csak hátul. Volt olyan, hogy még a Toldy utcájában is hátul másztál ki. Hej, milyen szép idő is volt.
Valamelyik nap eszembe jutott, mikor még ketten kimentünk az akkor még üres telekhez megnézni, hogy süt a nap. Mert mama félt, hogy árnyékos. Persze nem volt az, december 22. körül voltunk ott, tehát akkor, mikor a legalacsonyabban jár a nap. És persze akkor is elárasztotta fénnyel. Na, szóval ott mondtam neked, hogy van egy álmom. Tudod, a gibanica, a kutya, meg ahogy elmegyünk sétáltatni, míg otthon hűl a gibanica, mama meg addig hímezget vígan, meg dalol, míg visszaérünk. Hát, ebből aztán se gibanica, se kutya, se vígság nem lett. Bizony, így van ez az álmokkal sokszor. Biztos neked is vannak ilyen álmaid. Remélem, neked megvalósul.
Meg kell mondanom, elég szedett-vedett egy társaság van itt, de nagyon segítőkészek, kedvesek. Úgyhogy nem érdemlik meg, hogy így beszéljek róluk. Csak szokatlan. De ők is vannak olyan jó, hanem jobb emberek, mint a diplomások. Csak itta az alap, hogy maguktól tanultak meg programozni. És míg a többiek kint fociztak, addig ők bent gubbasztottak a számítógép előtt. És gondolom, azért ilyen sérült kicsit mind. Szóval az egyik sántít, a másiknak meg össze-vissza áll a szeme. De ez általános, ez a kancsiság. Tízből ötnek legalább annyira szétáll a szeme, mint Nyuszinak, ha nem jobban.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat