Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-28

Kedves Jucó!
Sajnos kizártak a feljelenrő oldalról. Szerintem az a bajuk, hogy a múltkor megkértem őket levélben, hogy ne javítsák ki, amit írok, főleg ne rosszra. Mert pl. a május 1-jén náluk 1-én. És nem győztem magyarázkodni tanult kollégáim előtt, írtam. Szerintem ez nem tetszett nekik, ezért letiltottak. Vagy esetleg az tűnt fel nekik, hogy mennyi minden történik velem, és talán azt hitték, mindent csak kitalálok. Pedig tényleg minden megtörtént, csak épp nem velem. Sokan szállították a híreket, én meg megénekeltem.
Tegnap nem válaszoltál, de valahogy már annyira nem is zavar, hamar túltettem magam rajta, mert valójában azon lepődtem volna meg, ha írsz. Ezek szerint ez így marad. Nagyon nagy hiba ez, amit majd később nagyon bánni fogsz. De mit tudok tenni? Már felhívni se tudlak, hisz’ rég megváltozott a telefonszámod. Pedig mondtam mamának, hogy csak egyszer foglak hívni, ha olyan helyzetben leszek, amikor közeleg az életem vége, és még utoljára beszélni akarok veled. De úgy látszik, ez nem érdekli különösebben, meg igazán téged sem hat meg. Elég szentimentális vagyok, az biztos. De hát mindegy.
Tegnap voltam ájtatoskodni, és sírtam. Mert egy nagyon távoli, pár lelkes kis gyülekezeben dolgozó pap volt a vendég, aki beszámolt a munkájáról. És elképesztő, hogy milyen nehéz körülmények között él és dolgozik. És az volt a legmeghatóbb, hogy egyszer sem panaszkodott, hanem inkább arról beszélt, hogy mennyi minden szép dolgot tesz Isten az életében. Akkor, amikor egy istállót vett a falu, hogy ott legyen a templom, nem azon jajgatott, hogy ő oda nem megy, hanem azt mondta, hogy az istálló jó jel, mert Jézus is ott született. Meg úgy tudott örülni annak, hogy két kis gyerek jelentkezett hittanra. Pedig hozzá képest egy budapesti gyülekezetben 50-60 gyerek is jár. De ő azt mondja, hogy tudja, kicsi dolgok ezek, de Istennek arra az egy-két emberre is szüksége van. Mert a jó pásztor, ha egy juha elkóborol a nyájból, utánamegy és megkeresi. Így van Isten vele is, az ő dolga megkeresni az elveszetteket. Nekem meg folyt a könnyem ennek a nagy hitnek a láttán. Én meg panaszkodom, hogy ez nincs, az nincs, mások meg a tizedének is hogy tudnak örülni. És a végén egy saját készítésű fotót mutatott a templomáról, amin sötét felhők voltak, egyedül a templomot világította meg a nap, az égen meg egy szivárvány ívelt. Arra írta rá nagy betűkkel: Jó az Isten.
Bizony, nagy hite van. Irigyelték is sokan, köztük én is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat