Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-28

Kedves Jucó!
Jó meleg volt hétvégén, de most már azt mondják, vége van a nyárnak. Gondolom, te se nagyon bánod már, hogy kezdôdik az iskola. Az elején minden olyan jó, nem? Remélem, nincs olyan tanárotok, aki már az elsô napon dolgozatokat írattat. Mert nekünk volt, ráadásul az ofô, aki mamamatikábólmindig felmérôt íratott az elsô napon, és le is osztályozta, ezzel meg is alapozta az egész éves jegyemet, mert gondolhatod, nem lett ötös. Anyám kifigyelte, és már augusztus végén kínozott a példatárral, és meg kellett csinálnom mindennap 20-20 feladatot. Legnehezebben a szöveges feladatok mentek. Ma is nagy fejtörést okoznának, az biztos.
Errôl eszembe jutott az, amikor Esztergáli Leventével közösen rajzoltatok le egy almát. Már nem emlékszem pontosan, mikor és hogy volt, de azt tudom, hogy fel voltál háborodva. Mert rajzoltad-rajzoltad, Esztergáli meg belefirkált kicsit, csak azért, hogy azt mondhassa, ezt ô is rajzolta. Mikor végeztél, kivitted a rajztanárnak, kaptál rá egy ötöst. Aztán visszavitted a helyedre. Akkor jött Ezstergáli, letépte a lap sarkáról az ötöst, és kivitte ô is. A tanár ránézett a rajzra, aztán meg Esztergálira, és adott rá egy hármast. Mert arcra osztályzott a tanár, nem a teljesítményre. És aztért voltál felháborodva, mert végülis hármasra értékelték a m?ved. Emlékszel még erre?
Én soha nem tudtam szépen rajzolni, de most azt mondják a többiek, hogy egy-egy ötletet nagyon jó szemszögbôl tudok leskiccelni, vagyis jól lehet érteni, mire gondolok. Aztán Nyuszi meg megrajzolja jól számítógépen.
Ma már megvolt a jócselekedetem. Méghozzá az, hogy reggel, mikor jöttem kocsival, úgy álltam meg egy pakolóhelyen, hogy jó kényelmesen kiférjek, ha megyek el. De így más nem fért volna el mellettem. Gondoltam, ô baja, miért nem jött hamarabb. Aztán a sarokról visszafordultam, és beálltam normálisan, bár így már bonyolultabb lesz kiállnom majd. De legalább jót tettem. Igazából ez nem egy 100%-os jótétemény, hisz? azzal, hogy nem csinálok rosszat, vagy csak normális vagyok, az nem egy plusz. Tehát nem épp jócselekedet. De azért jobb, mint búcsúban egy pofon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat