Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-12

Kedves Jucó!
Most ebédeltem, zöldbabfőzeléket sült virslivel. Nagyon finom, csak egy baja van, hogy őrült foghagymás, és holnap ilyankorig ez lesz a kipárolgásom. Gondolom, sívó ideg lennél, ha találkoznánk, mert te nem szereted a foghagymát. Nem tudom, miért, de szerintem inkább az lehet az oka, hogy nem akarsz Blázra fokhagymát lihhenteni. Nyakam rá.
A gyerekem nagyon szenved most, mert jön a felső foga, és éjszakánként gyakran felébred szegényke és üvölt. Bezzeg nálad észre sem vettük, csak azt, hogy egyszer csak kint voltak a fogak. Hát minden gyerek más. Csak az segít, ha hidegvíz alá tartom az ujjam sokáig, majd megfogom a kis ínyét. Akkor megnyugszik kicsit. Nagyon sajnálom, hogy nem jöttél el egyszer sem. Pedig nagy luxus elszórni így a kapcsolatokat, főleg a testvérieket. Magamról tudom.
Vasárnap óta mindennap mentem idáig, péntekig fitneszszalonba esténként. Ma megyek utoljára, és így hat napot mentem egymás után. Az komoly. És azt vettem észre magamon, hogy könnyebben bírom már ugyanazt a tornagyakorlatot, mint hét elején. Logikusnak tűnhet, de szerintem be kell számítani, hogy az ember fárad.
Tegnap voltam szaunában és beszédbe elegyedtem két fiatal nővel, akik mondták, hogy hetente kétszer járnak, kb. már egy éve, és sokkal jobban érzik magukat, mint korábban. Szerintem ezt ne felejtsd el, és majd te is járj tornára, mert mindenkinek jó. Még nekem is, de még a betegeknek is majd, akiket gyógyítani fogsz. Bár sok időd és energiád biztosan nem lesz majd, ha ügyelned kell, meg mondjuk mentőzni is akarsz. De ha már nem te leszel a legkisebb, akkor járj el tornikázni. Meg leginkább kirándulni, meg a Tátrába. Én is mennék már, de nem tudok, ezt már írtam a múltkor.
Na, lassan megyek, mert lesz egy megbeszélés, természetesen az ebédidő kellős közepén, 13 órakor. Nem értem, miért nem munkaidőben tartják ezeket?
Meg még megmosom a fogam, mert azért engem is zavar ez a nagy foghagymaszag, és így egy kérdést sem merek feltenni ezen a megbeszélésen. Na, jó hétvégét, ne menj sétálni az erőbe, csak ha megfagyott a hó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat