Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-08

Kedves Jucó!
Nagy flass, nagy flass, ahogy Korda gyuri bácsi szokta mondani. De én nem pókerre mondom, hanem a Schubert Impromptu Op. 90 No. 4-re, amit Zimmermann ad elő. Fene mód különös hangulatom van ma. Egyrészről, mert ma találkozunk a játszótéren, ahol ott lesz a gyerekem is meg az anyukája. Leesemeseztük tegnap, hogy fél 7 és 7 között eljössz (bár érdekes, hogy nem tudod, hol a Torockó tér, ami nagymamucikáékal szemben terül el). Na, ezt is elmagyaráztam, úgyhogy este ott találkozunk, és ennek nagyon örülök, illetve nagy kérdés, hogy fogsz a gyerekemhez viszonyulni.
A másik érzés a fáradság, mivel a gyerekem ma hajnal négykor kurjantott, és át kellett hozni a nagyszobába. Az anyja megetette, és ilyenkor el szokott aludni. De persze ma nem akart. És amikor mondtam neki, hogy még alukálni kell, csak azt válaszolta: mem. És a nyomaték kedvéért még csücsörített is, és nem lehetett rávenni, hogy másképp gondolja. Még párszor elmondta, hogy mem, aztán fogtam magam és elmentem tornázni, meg még a könyvelőhöz is elvittem a bankkivonatokat. Úgyhogy most meglehetősen fáradt vagyok meg álmos. De jobb reggel tornikázni, mint ebédidőben, nem kell azon idegeskednem, hogy elkap a főnöknő, ha nem érek időben vissza. Meg akkor nem csak egy órát, hanem másfelet tudok imponálni.
Azért Csajkovszkij első zongoraversenye sem szar, hogy így mondjam. Majd hallgasd meg. Most viszont leragad a szemem, úgyhogy lassan dolgoznom kell valamit.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül a ma este. Az lenne jó, ha legközelebb meg eljönnél a Remete útra meg ilyesmi, nem? Ja, meg tegnap küldtem a telefonodra pénzt, és még meg is köszönted, igaz, rá kellett kérdeznem, hogy megkaptad-e, mert nem lett volna jó, ha valaki máséra megy, mint egyszer, mikor Mónikának kellett volna pénzt rakni a telefonjára, és 21 helyett 30-at nyomkodtam be. Na, aztán végül tisztázódott, hogy jó helyre ment.
Meg tegnap beszéltünk és mondtad, hogy 12 órában dolgozol, ami azt jelenti, hogy egyben le tudod dolgozni az egy hónapot – ha jól értettem – és akkor végzel két hét alatt. Így marad azért egy csomó időd a nyári szünetből.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat