Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-07

Kedves Jucó!
Hát rettenetes ez a Kolbász. Már az örökségét forszírozza, illetve anyámék házában neki is van negyed tulajdon része, amire már fáj a foga. Szegény anyáméknak meg nincs is rá haszonélvezetük, tehát bármikor követelheti, illetve elperelheti tőlük az árát, illetve kényszerítheti őket az eladásra. Szerintem ezt csak anyám vizionálja, nem hinném, hogy Kolbász erre vetemedne. De hogy így meghülyüljön valaki ... Még én sem voltam ennyi idős koromba ennyire hülye. Ja, és azt mondja, hogy azért kell neki a pénz, mert olyan sok az a havi 45 ezer albérletre, hogy szörnyű. De mintha nem anyámék fizetnék! Szerintem csak élvezni akarja kicsit az életet a pénzből a leendő feleségével. Mert például nászútra sem mennek, mint ahogy panaszolta anyámnak. Majd mehetnek Párizsba, Rómába, ide-oda ... míg tart a forint. Remélem, te sosem bolondulsz meg ennyire. Szerintem addig tart majd a nagy szerelem, amíg a pénz. Meg nem álltalja (vagy általja) azt mondani, hogy ma már a jogi diplomával nem megy semmire, de a művészet történésszel, azzal igen. Na, mindegy, csináljon amit akar.
Remélem, te sosem akarod eladni mama feje fölül a házat. Bár meg sem nagyon tehetnéd. De szerintem nem is akarod soha.
Hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy ez csak mind anyám verziója, Kolobászt is meg kellene hallgatni, mert szerintem nincs minden teljesen úgy, ahogy anyám mondja. De hát ez az ökör törölt az ismerősei közül. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, törekedj arra, hogy ne csak az egyik oldalról jöjjenek az információk, mert sosincs egy embernél az igazság. Ezt jegyezd meg. Semmi sem fekete vagy fehér.
Ja, és még ez volt a kedvenc számom, amit most találtam meg: http://www.youtube.com/watch?v=k5JkHBC5lDs&feature=related
Sokszor voltam egyedül a kollégiumban és csak ültem az ablak előtt, néztem ki az éjszakába, itt-ott lámpák pislákoltak a bányásztelep utcáin, ember szál se, én meg csak éheztem meg hallgattam ezt a számot. Szerintem nagyon sajnáltam is magam.
Biztos neked is van olyan zenéd, amit most nagyon szertesz, de majd 20-30 év múlva megmosolygod. De hát ez így van rendjén.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat