Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-01

Kedves Jucó!
Annyi most a munka, hogy például a tegnapi levelemet is csak délután 3-kor tudtam írni, holott mindig reggel szoktam. De most reggel van, és bár sok a munka, most írok. Április 1-je van, és még mindig nem tudom, mit szeretnél születésnapodra. De gondolom, hiába is írnék, nem válaszolnál, vagy még mindig nem tudnád. Szerintem egy jó ruha vagy nadrág kellene megint, mert csak egy van. Ja, meg amiket vittem, de abból nem sok mindent találhattál, ami jó.
Április 1., bolondok napja. Van bolondballagás nálatok? Mert nálunk annak idején, általánosban volt. Középiskolában már nem volt, holott a tanárok várták. De hát Sárdiék annyira gőgösek voltak Herceg Bélával, hogy megrontották az egésznek a hangulatát. Például az epés megjegyzéseikkel, hogy ez milyen ciki, úgyhogy mindenkinek elment a kedve az egésztől, mire lett volna egyáltalán belőle valami. És olyan az ember, ha valamire azt mondja valaki, hogy szerinte ciki, akkor már neki is elpárolog a bátorsága az egésztől.
Nemrég mondták, hogy elkészült és nem sokára bevezetésre kerül az a program, ami félóránként küld egy kis ablakot a képernyőmre, és megkérdezi, hogy épp mit csinálsz? Vagyis félóránként ellenőriznek. Jó, mi? Így az ember, ha épp van egy fél órája, amikor semmi dolga, akkor azt írja be, hogy nem dolgozik? Szerintem senki nem fogja ez írni, úgyhogy inkább húzzák a munkákat, csak nehogy üresjáratot kelljen beírni.
Mamát megvicceled április 1-jén? Biztos örülne egy jó kis tréfának. Bár a Példabeszédek könyvében az van, hogy mint bolond, aki tüzes nyilakat lődöz, olyan az az ember, aki állít valamit, és utána azt mondja felebarátjának: csak tréfáltam. Vagyis egy nagy hülye, aki ugratja a másik embert. Hej, bizony sokszor követtem, sőt, naponként követem el ezt a bűnt, hogy állítok valamit, aztán meg azzal zárom, hogy csak vicceltem. De ez ostobaság. Pedig jó szórakozás, az biztos. Szegény mamát hányszor megvicceltem. Most épp semmi nem jut eszembe, de hasonlókkal, mint Pálos apa Székeli Esztert, amikor elhitette vele, hogy napfogyatkozáskor a Nap a Föld és a Hold közé kerül, és ezért látszik kevesebb belőle. Szegény Eszter meg el is hitte.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat