Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-02

Kedves Jucó!
Tegnap délután írtál egy SMS-t, amiben megkérdezted, megyek-e a szalagavatódra. Lehet, hogy mégiscsak olvasgatod a naplót, és láttad, hogy épp tegnap írtam erről. Illetve arról, hogy láttam a Toldy honlapján, hogy november 29-én lesz. De minde bejegyzésemet mégsem olvashatod, mert akkor láttad volna korábbról, hogy nem mennék, hisz’ milyen lenne az, hogy csak ott ülnék és végig sírnék, mint egy majom. Mindenki engem figyelne, nem pedig téged, illetve a táncikásokat. Csak gondold végig, milyen lenne. És talán most azt kérdezed, miért bőgnék? Mert ahogy csak eszembe jut ez az egész szalagavató, meg hogy ott látnálak annyi hosszú-hosszú év után először, hát elhiheted, hogy nálam keményebb fickók is úgy rínának, mint a gyerekek. Így hát azt válaszoltam, hogy nem hinném, hogy egy bőgőmajomra lenne szükséged, vagyis hát nem. De azért kösz. Viszont írtam azt is, hogy vasárnap délután kettőkor találkozhatnánk a gyerekvasút hűvösvölgyi végállomásánál és felsihuhuzhatnánk a Normálisfához. Erre még nem válaszoltál, lehet, hogy nem is fogsz. Meg ha válaszolsz is, gondolom, nem fogsz ráérni. De én akkor sem tudok elmenni a szalagavatódra. Nagyanyád biztos örülne neki, ha hívnád, ő szerintem el is menne. Bár kétlem, hogy megállná sírás nélkül. Ott pedig, egy ilyen jeles eseményen nincs helye a fájdalomnak. Talán egyszer meg fogod érteni. És ugyanígy a ballagásra sem mennék el. Persze, ha előtte már találkoznánk, akkor biztosan el tudnék menni. De így, hogy annyi év után így találkozzunk először ... azt nem tudom elképzelni. Remélem, ezt most olvasod, vagyis mostanában, és megértesz.
Most ép a no woman, no cray megy az interneten. Tudom, hogy nem azt jelenti, de azt mondom, ne sírj te sem, hogy nem megyek.
Holnap megyek vidékre egy ismerősömhöz vadászatra. Nem hiszem, hogy lő valamit, de azért az tényleg izgalmas, mikor ott kuporgunk a magaslesen, és onnan lessüké éjjel a sötétben látó távcsővel, hogy jönnek a vaddisznók meg a sok kis vadmalac és esznek akár egy jó félórán keresztül. Persze volt már olyan, hogy jött olyan is, amelyiket le lehetett lőni, és azt le is puffantotta a vadász. De hidd el, ezt meg kell tennie, mert nagyon elszaporodtak, és mindenre veszélyesek. Nemcsak a kisfácánokat eszik meg, hanem a kis őzeket, nyulakat is, ha el tudják kapni. Úgyhogy ritkítani kell őket. De valójában nem vagyok boldog, ha lelőnek egyet is, de megértem. Meg aztán az jó, mikor a vadászházban feldolgozzák a gyesznyót. Mindig is szerettem a disznóvágást, és ez kicsit olyan. Lehet, hogy csodálkozol most, mit lehet azon szeretni. De hát ez van.
Úgyhogy holnap nem fogok írni, majd csak legközelebb hétfőn. Remélem, vasárnap találkozunk, de ha nem, akkor jó hétvégét.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat