Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-27

Na, most nem sok időm van, mert megint annyi a munka, hogy mindjárt kezdődik megint egy értekezlet. Most vagy Siófokon, és elég jó idő van, igaz, nincs az a kegyetlen meleg, de a Balaton szerintem nem hűlt le annyira a hétvégén, hogy hideg legyen. Szóval a mai 30-32 fokban biztosan hamar felmelegszik.
Most hétfő van, és az ekantok, szokásukhoz híven, pénteken kiadták a munkát, hogy akkor mindenki gondolkozzon rajta. És természetesen az lesz, hogy leülnek velem szemben vagy hatan, és néznek rám, hogy akkor mondjam az ötleteket. Közben meg a többiek semmi ötlettel nem állnak elő, sőt, még a szájukat is húzgálják. Szóval úgy látszik, ez jutott nekem, csak a munka, a gürcölés. Na, mindegy, biztos azt mondták nekik, hogy majd jön ide egy ember, aki mondja az ötleteket, csípőből tüzel, ő lesz a kreatív. Mondjuk így is avn, rengeteg ötletem volt erre a nagy, mondhatni az év tenderére, de azért az olyan rossz, hogy itt vagyok megint egyedül, mint az ujjam. Edidke is csak ül nagy kényelmesen, és várja az ötleteket, teljesen kihúzta magát a kreatív feladatokból, neki esze ágában sincs gondolkozni a kreatív munkákon.
Írhatnál néha, hogy telik a nyarad. Addig, míg iskolás voltál, elég sokszor írtál, igaz, legtöbbször valami feladattal kapcsolatban, vagyis hogy kéne magyarban vagy valamiben segíteni. Nem is bántam, legalább találkoztunk akkor is. De így alig tudok rólad valamit. A pénzt is lassan oda kellene már adnom, mert aztán úgy mész ki a Tátrába, hogy nem lesz pénzed. Szóval írhatnál már egy esemest.
Na, már kezdődik is egy értekezlet. Közben meg nyaggatnak más apró hülyeségekkel is, amit Edidke igazán tudna kezelni. De hát lapít. Nem szeretem az ilyen sunyi embereket. Mindig tzalál kifogást, hogy mit miért nem tud megcsinálni. Aztán meg kiderül, hogy nem is kell neki azt a munkát megcsinálni, illetve nincs is ilyen munka.
Ja, és ráadásul a megbeszéléseket nagy előszeretettel teszik az ebédidő közepére, vagyis 13 órára. Hogy még véletlenül se lehessen elmenni a könyvelőhöz, aki csak fél egy és egy között van bent.
Na, nem kezdődik valami jól ez a hét, ráadásul hétvégén minkét nap be kell jönni dolgozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat