Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-18

Kedves Jucó!
Istené a dicsőség, mert tudom, hogy most veled van az érettségin. De tegnap annyira meg voltam zavarodva, hogy azt hittem, akkor van a szóbeli. De aztán rájöttem, hogy ma van. Tegnap kérdeztem esemesben, hogy van-e valami kívánságod, mondjuk, vigyek-e ennivalót. Írtad, hogy az nem lenne rossz. Hár én el is mentem a Daubnerbe, vettem neked egy feketeerdő-tortát meg egy jó E80-at meg egy kókuszkockát, plusz két szelet rántott húst petrezselymes krumplival. Elvittem egy kis málnával, meggyel egyetemben, hadd egyél egy jót a nagy megpróbáltatás előtt. Többször is figyelmeztettelek, hogy a süteményekkel vigyázz, nehogy elrakd setére, mert nem hiányzik, hogy megromoljon - mint nekem annak idején Erzsike néni szalmonellás süteménye – és fossak, mit Murányi kutyája. Ne, ezt biztos megfogadtad, mert írtál később egy esemet, hogy finom volt minden, tehát el is pusztítottad rögvest.
De igazából a szívem szakadt meg, mikor sírva fakadtál. Persze azért, mert elkezdtük számolgatni a pontjaidat, és kiderült, hogy az a 449 csak 439, de aztán rájöttem, hogy a nyelvvizsga nyolc pontját nem adtuk hozzá, úgyhogy 446, ha még nem is fog minden nagyon sikerülni. Persze, jó lenne, ha ötöst kapnál mindenből, amiből ma érettségizel. Akkor biztos sikerül a felvételid. Én hiszem, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell, mert Isten az életünk irányítója. És bizony jó sok éve, hogy hozzád értem, de tegnap a kis fejedre tettem a kezem, így adtam át nyugalmat, vagy inkább akartam rólad levenni a terhekből. Nagy nyomás alatt vagy, de ez ma megszűnik, meglátod, hamarost kacagsz, mint egy kismadár. Azért nem ma, mert csak akkor lehetsz teljesen nyugodt, ha már felvettek az orvosira – bár most is azt mondom, nem biztos, hogy ez a legjobb választás. Jobban el tudnálak képzelni biológusként mint orvosként. Na, mindegy, nem az én posztom eldönteni, kiből mi legyen.
De mondom, a szívem sajgott, mikor láttalak sírni. De már lehet, hogy túl is vagy a nehezén, fél 10. Már várom az esemesed. Sokat imádkoztam érted Istenhez. Ja, még azt is elfelejtettem megkérdezni tegnap, hogy mi van a mellékveséddel, mert szemlátomást semmi bajod nem volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat