Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-14

Kedves Jucó!
Anyám, mekkora sláger volt annak idején: http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk&NR=1
Ritka csúnya emberek, csak azért került elő, mert a kampányban, amit most csinálunk van egy fickó, akinek a kedvenc együttese. Ja, ez egy kitalált történet, de erről már írtam. Tudod, hogy a fickó kimegy Ausztráliába és rajtakapja a felesége, hogy egy másik nővel sétálgat a tengerparton. Ezért eladja minden cuccát a Vaterán, és kimegy hozzá. Ezzel a történettel van most problémám, mert ma reggel a Bibliában, Mózes II. könyvének 22. vagy 24. részében azt olvastam az első sorban, hogy ne támogasd a hazugságot. És akárhogy is szépítem, ez hazugság. Azt hittem, minden embernek nyilvánvaló lesz, hogy ez egy reklámkampány. Mert hogy gondolhatják komolyan az emberek, hogy a tévében megy egy reklám, amiben egy nő panaszkodik, hogy megcsalja a férje, aztán meg 30-40 000 forintokért ad el dolgokat, hogy vegyen egy repülőjegyet. Mert a reklám sokkal többe kerül, mint maga a repjegy.
Szóval támogatom a hazugságot. És vétek Isten törvénye ellen. Kíváncsi vagyok, hogy én lettem volna-e vértanú Istenért vagy a gyalázatos életemet mentettem volna, minthogy vállaljam, hogy hiszek Istenben. Szerintem az utóbbit. Onnan gondolom, hogy ha olyan nagy hitem lenne, akkor most felállnék, és nem csinálnám ezt az egész reklámot. Mert hisz itt minden hazugság. Nincs olyan termék, amiről ne állítanánk többet, mint amivel rendelkezik. Meg is lesz ennek a következménye.
Éjjel felébredtem, és elkezdtem csinálni a munkámat, vagyis ennek a nőnek a wiwes oldalán válaszolgattam a levelekre, meg visszaigazoltam az ismerősnek jelöléseket. Teljesen belekerültem a hazugsághadjáratba. Pont én, akinek egyértelműen meg van mondva, ne hazudj.
Annyi idős koromban felálltam volna. Mert annyi idősen az ember még idealista, aztán negyven fölött opportunista. (ha ismered a külföldi szót)
De majd meglátod te is. De szerintem ez így helyes. Legyen a fiatal idealista, aztán úgyis megtörik. Ha lehet, ez legyen minél később.
Na, csáp, megyek válaszolgatni a sok mocskolódó levélre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat