Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-14

Kedves Jucó!
Felvettem hitelt, hogy fel tudjuk újítani a lakást, három napja van a pénz a számlámon, de már felhívtak a bankból, hogy ajánlanak egy nagyon jó befektetési lehetőséget, mert már kifigyelték, hogy pénz van a számlámon. Erre van eszük, de hogy normálisan megcsinálják az internetes elérhetőségüket, arra nincs.
De nem is ezt akartam írni, csak épp az előbb hívtak.
Jabba kezdi nem jól érezni itt magát, mert rájött, hogy itt össze-vissza mennek a dolgok, sőt, egy nagy adag dilettantizmus is jelen van. Plusz nem bírja, hogy kilencre kell bejárnia dolgozni. Szerintem már az idén el fog menni máshová, vagy külsősként fog otthonról dolgozni. Csak akkor nem tudom, hogy ez hogy fog kihatni rám. Mert ugye violt egy csodaember, aki nagyon jól dolgozott, de nem lehet rá építeni, mert ilyen nagy lusta, illetve kövér és így megbízhatatlan. Vagyis nem jár be rendszeresen, meg minden héten van egy betegnapja, amikor csak ír, hogy aznap otthonról dolgozna. Szóval, ah elmenne, akkor vajh’ felértékelődnék, vagy az lenne, hogy akkor én se maradjak, hanem keressenek egy másik csodaembert. Csakhogy a csodaemberekkel az a baj, hogy megbízhatatlanok, illetve könnyen elcsábíthatók máshová, mert ha híre megy a szakmában, akkor rájuk startolnak. Szóval nem tudom, hogy fognak viszonyulni ahhoz, aki nem csodaember, csak hozza azt az alacsonyabb, de megbízható színvonalat.
Azt mondtam már, hogy teljesen ki kell üríteni a lakást a felújításra? És úgy volt, hogy egy ismerőshöz költözünk, de aztán ez a jó ismerős bemondta múlt héten az unalmast, hogy inkább mégse menjünk oda. Úgyhogy neki lakáskeresni, de hát senki nem akarta kiadni két hónapra. És kétségbeesésemben becsengettem a földszinten lakókhoz, akiknek három lakásuk van egybenyitva, és megkérdeztem, hogy nem adják-e ki véletlenül az egyiket. És csoda történt, simán kiadták, és még az általam ajánlott bérleti díjat is le akarták alkudni. Nagy az Isten, bizony nagy. Amikor építettük a házat Solimáron, akkor is sokszor éreztem, hogy segít Isten, nem hagyja, hogy elcsússzanak a dolgok.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat