Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-29

Kedves Jucó!
Nagybátyámnak, anyám testvérének, megboldogult Fehér Pálnak volt 15 éves korában egy nagy szerelme, Vastag Rebeka. Rebi is szerette nagyon, és fél évig jártak is, és jártak volna ők tovább is, ha nincs nagyanyám, vagyis Pali anyja, Rebi leendő anyósa. Mert valahogy sehogy nem szívlelte Rebekát, pontosabban: ki nem állta. Úgyhogy gondoskodott róla, hogy távol tartsa fiától. Ennek meg az lett a vége – mivel Pali szófogadó gyerek volt –, hogy szakítottak. De a lányt nagyon megviselhette, amire abból következtetek, hogy már 67 éves, Pesten él, nagymama, vagy már dédnagymama is, de évente egyszer, halottak napján felül a vonatra Rebi néni és elmegy meglátogatni a rokonait, de minden alkalommal kimegy a temetőbe és egy szál vörös rózsát tesz Fehér Pál sírjára. Bizony, ennyire szerette, hogy a mai napig nem tudja elfeledni. Szép történet, nem? De arra emlékszem, hogy nagyanyám még gyerekkoromban sokszor mondta scak úgy, hogy Rebeka, dróton jár a dereka. Még benne volt az ütés, ahogy a bokszolók mondják.
Tegnap írtál SMS-t, hogy ráérek-e, de nem nagyon értem rá, csak inkább holnap, vagyis ma, de írtad, hogy nem jó, mert mész szteppelni. Úgyhogy nem találkozunk, már csak azért sem, mert pénteken megyek falura. Sajnálom, mert szívesen koccantam volna veled – hogy ilyen fiatalosan fejezzem ki magam. Írtad, hogy csak most érsz rá, mert most van szünet, gondolom: síszünet.
Hajnal ötkor felébredtem, aztán el se tudtam alukálni, most meg álmos vagyok. Ezt utálom, miért nem hajnalban vagyok álmos? És már csak azért sem tudtam visszaaludni, mert a munkán gondolkoztam órákat. Sok jó ötlet van a fejemben, és a mai prezentáción elő kell adni. És nem félelem, inkább izgalom van bennem, már várom, hogy elmondhassam. Régen volt ilyen, a Team-ben sosem, illetve az utóbbi években nem éreztem ilyet. Kiöltek mindent belőlem, illetve az art director társam.
Ericék ma szülnek. Nagy valószínűséggel legalább is. Mert Zsófikafikának múlt héten nem indult be a szülés, úgyhogy be kell mennie, és szerintem ma nekiesnek. Nem hinném, hogy hétvégére hagynák. Annál kényelmesebbek az orvosok. De mondjuk ez a logikus is.
Na, megyek leírni azokat a zseniális ötleteket, mert nem sokára prezentálnom kell.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat