Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-07

Kedves Jucó!
Tegnap válaszoltál nagy nehezen a harmadik SMS-re. Azt írtad, nem kell MP3, hanem helyette, ha lehet, step tábort kellene befizetni. Mert ez annyiba kerül, mint egy MP3. Igen, nagyjából annyi. Szóval el is küldöm a pénzt. Csak az az érdekes, hogy nem a te telefonodról írtál, és amire válaszoltam, addigra ki is kapcsoltad. Azóta sem volt bekapcsolva. Pedig azt írtam, hogy ezek szerint ez az új számod, és most már értem, miért nem válaszolsz. Persze, tudom, hogy nem ezért nem írsz.
Szép idő van, csak már nincs olyan hideg, mint pár napja. Szóval süt a nap, meg meleg van. Egyszer, amikor még felmentünk a Vérhalom térre, hasonló idő volt, csak pár fokkal hidegebb. Nagyon jó volt. Ott hintáztál, meg szaladgáltál. De egyszer abbahagytad és mondtad, hogy menjünk, mert annyira fázol, hogy nagyon. Én meg mondtam, hogy hát nagyon nem fázhatsz, mert jól fel vagy öltözve. Mire te azt kérdezted, hogy "Nagyon nem fázhatok, csak kicsit?" Vagyis azt én nem is bánom, ha csak kicsit fázol? Ilyen kis okos voltál. Ja, meg egyszer nem értettél valamit és kérdezted, illetve mondtad hazafelé jövet az óvodából : „van gumipók, pókember, és ha valakit megdícsérnek, az azt mondja,hogy: Köszönöm a pókot!:" Bizony, pókot. Meg amikor Tréger Martyi azt mondta – gondolom, otthon hallotta – hogy mi olyan szegények vagyunk, hogy még pókunk sincs. De ezt a történetet már megírtam réges-régen, vagyis nem írom le újra a végét.
Egyébként mi az a sztep tábor? Egész nap sztepelni tanultok? Vagy olyan tánc szerű torna, amire a nők járnak a fittnesz szalonba? Szerintem az előbbi. Nem hiszem, hogy egy hétig tornázni akarsz nyáron. Ez a sztep jó dolog, egyszer nekem is volt egy sztepcipőm. Illetve még Tatabányán sózták a nyakamba. Eszem ágában sem volt cipőt venni, de addig nyaggatott egy gyerek, míg meg nem vetette velem „nagyon jó áron” a bátyja szetpcipőjét. Jó is volt, csak nagyon csúszott, meg kopogott. Gondolhatod, hogy közlekedtem vele ott a hegyek között Tatabányán. Minden reggel kétszer elvágódtam vele, mire beértem az iskolába. De azért szerettem, azt se tudom, hol van már.
Mit csinálsz hétvégén? Menj el kirándulni. Ja, azon a fényképen, amin lepkevadásztok az erdőben, olyan sovány vagy. Én is ilyen keszeg voltam ennyi idős koromban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat