Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-28

Kedves Jucó!
Írtam a múltkor sms-ben, hogy tudok szerezni egy régi dismant, és ha kell, írj. Rögtön írtál, hogy kell. Szóval ma vagy holnap átadom az anyagot. De jó, ha vigyázol rá, mert egy régi darab, a gazdája megbecsülte, vigyázott rá, aztán évekig nem használta. Szóval vigyázz rá. Azért mondom, mert a telefon és a fényképezőgép új volt, mégis pár hét alatt minden tönkre ment nálad. Mindegy, én már ezért neked nagyon drága holmikat nem veszek. Biztos megérted, főleg most, hogy olvasod. Ki tudja, talán már felnőtt vagy, és lehet, hogy vannak gyerekeid is. Így még könnyebben meg fogod érteni. Ismerek valakit, akit a szülei nagyon elkényeztettek, mindent megkapott, bármire rátátotta a száját, már meg is vették neki. Nem is becsült meg semmit. Aztán egyszer, amikor végre nekiállt dolgozni, az első fizetéséhez hozzá sem nyúlt, annyira megbecsülte. Inkább nem vett semmit, pedig neki csak egy boldogsága volt, a vásárlás. Aztán az is csak pár óra boldogságot adott neki. Utána ugyanolyan boldogtalan volt, mint előtte.
Jó hűvös lett, de én ennek kimondottan örülök, végre nem szakad rólam a víz. Mert az utóbbi időben sokkal könnyebben izzad meg a hátam, mint évekkel ezelőtt. Biztos, mert öregszem, meg lehet, hogy a rendszeres fitnesz szalonba járás. Vagyis jól be vannak járatva az izzadságmirigyek. De állítólag délutánra megint süt a nap, jön a meleg. Pedig már nem kéne, jó lenne inkább eső, mert nagy az aszály. Azt mondják anyámék, hogy még nem emlékeznek ekkora aszályra, hogy két hónapja nem esett egy csepp eső sem.
Ma este szerenádoztok, meg holnap este is. Remélem, a többi idődet tanulással töltöd. Azért lassan, de biztosan közelg a 9., a biosz emelt szintű szóbeli.
Van a házunkban egy biológus nő, illetve csak az anyja lakik ott, Júlia a lánya neve. Tegnap vittem el egy jó darabon az anyját, mert késében volt. Lehet, hogy te is jobban tennéd, ha inkább biológus lennél, nem? Szerintem az orvoskodás nagyon nem nőknek való, főleg nem olyanoknak, akik gyereket szeretnének. Mert szerintem a hivatás meg a gyerek nagyon nehezen fér össze. Persz én büszke lennék rá, ha orvos lennél, de sokkal fontosabb a büszkeségemnél, hogy boldog legyél, és ne legyél frusztrált az életben, mert úgy érzed, nem azt csinálod, amire elhívattál.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat