Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-05-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-05-15

Kedves Jucó!
Megint bekapcsoltam a Iron in Ziont, csak már fülhallgatón keresztül hallgatom, mert Nyuszi ideges tôle. Pedig jó ez a szám.
Tegnap kicsit megingott bennem a naplóírási hajlam, vagyis inkább gondolkodóba estem, hogy van-e értelme írni. Azért mert a mama barátnôje csak legyingetett, amikor mondtam, hogy az nem igaz, hogy én még meg sem próbáltam hírt adni magamról neked. Hivatkoztam erre a naplóra, hogy évek óta írom neked, és bármikor megnézheted, ha akarod. És megint csak legyinett, hogy én már aztán magyarázkodhatok, úgyis felesleges. Nem is értette, hogy ez nem magyarázkodás, hanem régi történetek, meg mesék, versek, amiket mindenképp el akartam neked mesélni, csakhát így alakult az életünk. Nem is értette az egészet: mese, megminden? Persze, neki nincs is gyereke, tehát fogalma sincs errôl. De nem baj, legyen így, higgye ezt. Csak remélem, mama nem így gondolokozik, mint a barátnôje. De ha így is gondolkodna, az sem zavarna, mert én tudom, hogy neked szükséged van ezekre a régi gyerekkori történetekre, és sokat tudsz majd hasznosítani belôlük, ha neked is lesznek gyerekeid. És te megértesz, mert neked más a lelked, meg a világod, mint mama barátnôjének. Úgyhogy nem hagyom abba, mert szükségünk van erre mindkettônknek. Meg az is eszembe jutott, amit egyik osztálytársad írt, talán Romilda: szándékos szánalomkeltés látszatát csinálom. Nem nagyon értettem, mit akart ezzel mondani, ezzel a szellemes szófüzérrel, de most már kezdem kapizsgálni, vagyis ô úgy értékeli, sajnáltatom magam. Lehet, ezt sem tagadom. Ilyen vagyok, és nem fogok magyarázkodni, és ha soha az életben nem is értenéd meg, akkor remélem, nem is fogod, mert nem kívánom neked, hogy ezt kelljen átélned, mint nekem, amikor a széndékos szánalomkeltés látszatát csináltam.
Most mondja Nyuszi, hogy az elsô kör macska felállt, és ott sétálnak a teraszon. A második fordulónak még a szeme sem nyílt ki. Állítólag nagyon aranyosak. Talán egy hét múlva el tudom hozni tôletek a biciklimet, és akkor azzal fogok dolgozni járni. Megpróbálom úgy intézni, hogy ebédidôben menjek ki, és akkor nem kell velem találkoznod. Bár tegnap azt mondta mama, hogy azon fáradozott pár napja, hogy közösen ünnepeljük meg a születésnapodat. Érdekes lenne egy olyan születésnap, amin te ott sem vagy. De azért megpróbáltam eljuttatni hozzád a pólókat, és remélem, tetszenek. De ha nem, vissza lehet vinni. Azért az rossz volt, hogy mama azt mondta másoknak, hogy én a születésnapodon fel sem köszöntöttelek. Pedig küldtem SMS-t is, meg még túrógombócot is csináltam. Igaz, aztán nem juttattam el. Meg a pólókat is hetek óta magamnál hortam, hogy odaadhassam neki, hogy elvigye neked. Azért ez fáj volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat