Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-13

Kedves Jucó!
Nem fogod kitalálni, mit hallgatok ... nem, nem. Jeff valakitől a Hallelujah című számot. Merthogy nagy hálás a szívem, hisz’ voltam interjún, és azt mondták, hogy még van rajtam kívül egy esélyes, még beszélnek vele, aztán döntenek. Csakhogy közben kiderült, hogy az a titkos esélyes a munkatársam, Boglárka, aki nem sokkal ezután modta a nőnek, hogy már részéről nem aktuális a dolog. Vagyis nagy valószínűséggel engem fognak felvenni.
De még nem telefonáltak. Még kicsit pofára is eshetek, de azért mégis bízom benne. És ezért van tele hálával a szívem. Mert látod, az ember reménytelen helyzetében sosincs egyedül. Van kihez fordulnia. Ott a példázat, amit már a múltkor is írtam, tudod, a halászok, akik viharba kerültek, megrettentek, és felzargatták a Mesterüket, Jézust, hogy segítsen. És Jézus lecsillapította a tengert, megnyugtatta a halászokat. A kemény fickókat. Hej, bizony, én is viharba kerültem most, és menekvésem is csak egy irányban volt lehetséges. Szegény Jeff koma, mikor a Mississippiben fuldoklott, miért nem jutott eszébe ez, és akkor talán még most is élne. Sőt, biztos élne.
Most lassan este van már, mert egész délelőtt interjún voltam, aztán meg tornázni mentem, és mire beértem, beesteledett.
Azért elárulom, régen nagyon sokat hallgattam ezt a számot, és mindig sírtam a végén. Mert nem tudtam igazán egyet érteni vele, amikor nem láthattalak. Csak a végén hallható dühödt kiáltást vettem át, de aztán lassan, a szám végére elcsigázottan, kimerülten csuklott le a fejem. Meg hát sírtam. De ma már másképp van. Igaz, nem válaszolsz az SMS-eimre, de csak azért, mert kamasz vagy és annyira szétszórt a figyelmed, hogy nem tudsz erre is odafigyelni.
De nem akarlak én ezzel szomorítani, vagy ha nem is szomorítani, rossz érzéseket kelteni benned. Mert minden tettnek meg van a következménye oda-vissza. És ezt nagyon jól tudtam. És te is jó, ha megjegyzed. És ha elhatározol valamit, akkor vegyél számba minden lehetséges következményt. Ha meg ezekkel együtt úgy döntesz, hogy vállalod, akkor kezdj bele.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat