Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-26

Kedves Jucó!
Éjjel tízpercenként felébredtem, mert meleg volt. Persze kinyithattam volna az ablakot, de akkor meg feszt fúttam volna az orrom. Már négykor ébren voltam, és onnan kezdődött tízperces aluka. Gondolhatod, milyen früss vagyok. Remélem, te sosem leszel allergiás, főleg nem parlagfűre. Annyira el voltam kábulva ma reggel, hogy még a teámat sem tudtam meginni, pedig minden reggel főzök egy jó nagy pökrényi gyógyteát. Most hetek óta cickafark teát csinálok. Szóval elkészítettem, de oly kába voltam, hogy nem ittam meg, és még csodálkoztam is itt reggel, hogy milyen szomjas vagyok. Mondjuk a jó bundieknyérre szomjaztam meg igazán. Mert ma reggel nem müszlit ettem, mint az szoktam már évek óta. Azt sajnálom, hogy nincs meg az a csoda kefír vagy mi, amit hónapokig csináltam. Reggel rá kellett önteni egy gombatörzsre tejet, ami egy tálban volt, másnap meg le kellett szűrni a kefírt, és meg lehetett inni. Jó savnya volt, de jó volt. Csak egy idő után meguntam, és kidobtam. Pedig milyen jó volt. Nem vagyok mániákusan egészséges életmódú, ne hidd, hisz nem sokat ér az életem. Csak vannak ilyen dolgok, mint ez a kefír meg gyógytea, ami jót tesz az embernek és nem egy nagy luxus. Jobb, mintha minden reggel benyomnék egy kólát meg egy túrórudit reggelire, mint Edidke, a munkatársam. És még azt mondja, ez az egészség, mert iszik folyadékot és tejterméket eszik. Na, erre varrjál gombot. És nem viccel, tényleg így gondolja.
Remélem, te szépen szoktál reggelizni, ahogy tanítottalak, nem üres bendővel mész az iskolába. De nem csodálkoznék, ha nem így lenne. Pedig régen mennyit erőltettem, hogy egyél reggel. Meg azért is csináltam sokszor szendvicset is, amit aztán nem ettél meg. Én mindig eszem otthon. Mondjuk azt túlzásnak tartom, amit a kisöreg, Bandi bá csinál, hogy ha hajnalban, kettőkor megy valahová, akkor is beszalonnázik. Ja, mert nála ez a reggeli, a szalonna. A túrósbukta nem az, az nem étel.
Na, ha majd gyereked lesz, meglátod, igazam volt. Még Székely Eszter is mindig úgy engedi el a gyerekeit iskolába, hogy reggeliznek. Főleg kakaót, vagy csak azt, de azt minden reggel. Hej, bizony Székely Eszternek is minden gyereke felnőtt már. Lassan nagymama lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat