Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-26

Kedves Jucó!
Ma egész délelőtt agyviharon voltam, vagyis gondolkozni kellett a Milkánál. Voltunk vagy 15-en, ott kellett lökni a jobbnál jobb ötleteket. Holnap is megyünk kettőre egy másik ügyfélhez. Most úgy mutogatnak engem, mint egy csodakreatívot vagy úgy is mondhatnám, csodafegyvert. Villogtam is rendesen, közben meg azon gondolkoztam, itt van ez az Editke, szépen megír mindent mire visszajövök. Így is volt, de úgy írt meg mindent, hogy nem küldték ki az ügyfélnek, mert nem tartották elég szellemesnek. És ahelyett, hogy nekidurálta volna magát a feladatnak, hogy ne mondjam, kihívásnak, átpasszolta nekem, mikor visszaértem. Vagy másfél órát írtam, mire kész lett. Közben sokszor elöntött a pulykaméreg, hogy milyen dolog ez, hogy nem tud megoldani valamit, akkor meg sem próbálja, hanem a legkönnyebbet választja. Ráadásul ezek szerint úgy gondolja, egy szinten vagyunk, vagyis mindketten szövegírók vagyunk, úgyhogy ugyanúgy kötelességem nekem is írni – ha még egész délelőtt mást kellett csinálnom –, mint neki. Na, mindegy, lehet, hogy nem is érted az egészet.
Azért annyit biztos felfogsz ebből, hogy ha nem sikerül elsőre valami a munkahelyeden, nem az a megoldás, hogy megvonod a vállad, hanem – ha kell – összeszorított foggal megcsinálod. Vas Buci azért ilyen volt. A büszkesége nem engedte, hogy rosszat adjon ki a kezéből. De úgy látszik, nem egyformák a mai fiatalok. Vagyis annyira már nem is fiatalok, mert Vas Buci 31 éves, Edidke meg 28. szóval ez igencsak így fog már nála maradni. De az biztos, hogy legközelebb megmondom neki, hogy oldja meg a problémát. Mert Kormányosék annak idején természetesnek vették, hogy ilyen esetben ez az én dolgom.
Na, mit csináltál hétvégén? Voltál sétálni? Én sajnos nem, mert sár volt, pedig annyira szép idő volt, hogy csoda. Remélem, neked sikerült azért elmenni valahová. Most néztem ki az ablakon, és csodálatos, hogy öt óra elmúlt, de még nincs is teljesen sötét. Érdekes, hogy pár napja ilyenkor már korom sötét volt. Hála Istennek, nem jön ki a depresszió rajtam. Mert az a rövid nappaloknak a következménye részben. Remélem, te sosem leszel depressziós, bár mindkét szülőd volt már az. De a dep. legyőzhető. Látod, még mindig élek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat