Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-05

Kedves Jucó!
Sajnos egyre rosszabb a helyzet éjszakánként. Az elmúlt éjjel már 2:36-kor ébren voltam. Négyig fetrenfgtem, nem tudtam visszaaludni. Tele volt az orrom takonnyal, meg nagyon melegem is volt. Mert ugye mindig be van zárva az ablak, nehogy bejöjjön a parlagfű. Na, négykor meguntam a hülyeséget, felkeltem, főztem teát, csináltam müzlit, aztán leültem a tévé elé, megnéztem, hátha van valami érdekes. A Duna tévén ment egy műsor a kábítószeresekről, amit egy fél óra múlva meguntam, pontosabban elaludtam rajta. De így is negyedóránként felébredtem. Aztán hatkor tényleg felkeltem, mert vinni kellett a kocsit szervizbe. Mert ugye vasárnap este messzeszállok, a tenger közepire, és addig csinálhatják a kocsit. Aztán ki tudja, mikor érek vissza.
De már nagyon jó lesz, mert teljesen belefáradtam ebbe a tímbe. Nem is lesz már baj, ha elmegyek innen, kilenc éve vagyok itt. Az még gombócból is sok. Szokták is mondani, hogy max három évig szabad egy helyen maradni, aztán odébb kell állni. Ez a kilenc év már jóval több.
Már az is eszembe jutott, hogy valami egészen mást kéne csinálmi. Például cukrászdát kéne nyitni, mert süteményt sütni szeretek meg tudok is. De persze, ha már reggeltől estig kéne azt csinálnom, lehet, hogy másképp gondolkodnék. De neked mindig ingyen adnám a süteményeket, meg olyat sütnék, amilyet csak akarsz. Szépen ki is kerekednél, az biztos.
Na, lassan mennem kell dolgozni, de olyan vagyok, mint a mosott izé, alig élek. Pedig még ma délután van egy nagy belső prezentáció az előtt a kreatívigazgató előtt, aki lehet, hogy átvesz minket a Youngba, ha bezár a tím. Tehát ki kell tenni magamért, pedig legszívesebben alukálnék egy egészségeset.
Na, akkor remélem, élve megúszom a tengert. Ha mégsem így lenne, akkor ez a több száz oldal bizonyítja, hogy sosem felejtettelek el, és még most is mennyire hiányzol. Vigyázz magadra és mamára, legyél okos és kedves ember, rosszért rosszal ne fizess, és ne feledd, hogy Isten az, aki irányítja az életed. Tehát légy vele jóban, és keresztelkedj meg, ha már én ezt így elmulasztottam. Isten veled.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat