Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-29

Kedves Jucó!
Lehet, hogy már meséltem valamikor, de ma reggel megint eszembe jutott, milyen volt, amikor biciklizni tanítottalak. Még Balatoncsicsón kezdtél el tanulni, de akkor volt, hogy Kata nem akarta odaadni neked a biciklijét, mert féltékeny volt, hogy te már tudsz menni két keréken három métert, ô meg csak eldôl, mint egy zsák. És nem adta oda neked. Inkább ott hevert a f?ben egész nap a bicikli, de nem adta oda. Na, pár nappal utána, hogy hazajöttünk valahonnan szereztünk egy kétkerek?t, amire még fel volt biztonságból szerelve jobbról-balról egy-egy kiskerék. Így nagyon jól mentél. Aztán leszereltem, de te fel sem akartál ülni rá, sírtál, mert elestél párszor. Emlékszem, a Margit szigeten voltunk. Végül csak úgy voltál hajlandó felülni a biciklire, ha megígértem, hogy miután megtanultál kétkerek?n, visszaszerelem a kiskerekeket. Ezt te találtad ki, illetve kérted. Aztán, mikor mondtam, hogy szerelem a pótkerekekt, mondtad, hogy még várjak pár napot. Aztán gondolhatod, hogy sosem lett visszacsavarozva. Szoktál még cingázni? Remélem, igen. Emlékszel, régen sokszor úgy mentünk, hogy én tekertem melletted, közben fél kézzel toltalak magam mellett. Te meg szégyellted, és csak ott engedted meg, ahol nem látott senki. De ott aztán sokáig tolattad magad, de gyakran körbe is néztél, nem lát-e valaki.
Összebarátkoztál ott valakivel Solimáron? Van egy tippem, hogy nem. Sose voltál egy túl barátkozós fajta, annyi idôs korban meg már még zárkózottabb egy gyerek. Fôleg te, aki sose volt annyira nyitott. Pedig mama mindig úgy keresett telket, lakást annak idején, hogy az elsô kérdések között szerepelt, hogy vannak-e gyerekek a környéken. Például jobb híján a kínaiaknak is örült, és mondta, hogy majd együtt játsszatok kínai misivel. Vele is mi lehet? Gondolom, a köszönésen kívül túl sok kapcsolatotok nincs. De még az a jó, hogy az osztályban vannak páran, akikkel jóban vagy, nem? Én sem voltam sose annyira nyitott. Most is csak egy jó barátom van, akire mindig számíthatok. De azt mondják, nem is kell több. Mert akinek sok jó barátja van, annak igencsak egy sincs. Egy igazi sem.
Lassan kezdôdik a tanítás, és mehetsz a barátnôidhez. Szerintem már várod az iskolát. Jobb iskolában lenni, mint otthon egyedül, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat