Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-02-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-02-12

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, már 12 napja, hogy nem voltál Yavannánál. Bizony, meg fog halni. De akkor sem adom fel. Az biztos.
Pedig Yavannát évekkel ezelôtt még én is gondoztam, mert rám parancsoltál. Pedig nem volt hozzá kedvem, aztán mégis csináltam. És tessék, te meg hagyod meghalni. Küldtem neked már az msn-címedre levelet, és visszajött, hogy nem tudta a rendszer továbbítani. Aztán utánakérdeztem, és kiderült, hogy oda nem is lehet írni. Azt mondták, hogy a mai tizenévesek szokták azt csinálni, hogy hazamennek az iskolából, bekapcsolják az msn-t, és egész délután csetelnek, vagyis nem tanulnak. Mert úgy olyan, mintha egy asztalnál ülnének. Persze a tankönyv elôttük van, de feszt a monitort lesik. Ez így nem sok jóra vezet, az biztos. Így nem lesz könny? bejutni az orvosi egyetemre. Amúgy szerintem egy lánynak nem jó foglalkozás az orvoskodás. Rengeteg munka, éjjel-nappal ügyelet, és még nem is fizetnek érte. Szerintem sokkal jobban illene hozzád valami humán foglalkozás, mondjuk régészet. Vagy ha már annyira orvos akarsz lenni, akkor legyél állatorvos. Persze mondhatom én innen a bölcsességet, amikor már lehet, hogy rég orvos leszel, amikor ezt olvasod.
Most ebédeltem, aztán ettem egy diétás pilótakekszet, és most elmegyek fogat mosni, mert mostantól ebéd után ez lesz. Naponta három fogmosás. Emlékszem, amikor tanítottunk fogat mosni, pedig még csak két kis fogad volt elôl, szóval nagyon kis aranyos voltál. Csak azt nem akartad megérteni, hogy ne edd meg a fogkefét, csak szépen nyisd ki a szád. Nem volt egyszer?. Meg mondtam a végén, hogy köp, amit te meg is tanultál, és a fogmosás végén még évek múlva is mindig mondtad: küp, küp. Nagyon fontos már kiskorban a tejfogak tisztán tartása, mert ha azok elromlanak, a maradandó fogak is rosszul indulnak. Sajnos nekem az egyik oldalon alul hiányzik két nagy rágófog, ezért a felsô sorban lévô fogak elkezdtek megsüllyedni, mivel használaton kívül vannak. Elôbb-utóbb ki is fonak esni. A másik oldalon meg már nagyon kopottak, mivel húsz éve csak azon az oldalon rágok. Szóval vigyázz a fogaidra.
Azért nagyon szomorú vagyok, hogy most már nem olvasod a leveleimet. De nem baj, tudom, egyszer úgyis olvasni fogod.
Szombaton voltam Erikéknél, szkrebliztünk, és azt akarta nekem beadni, hogy a disznó azt mondja: rüf. Nem fogadtam el, ennek ellenére megvert egy ponttal. Pedig nem hagytam magam. És ez más a második gyôzelme felettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat