Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-19

Kedves Jucó!
Emlékszel a szomorú hangú énekesnőre, Didora? Sokat hallgattuk, aztán egyszer úgy meguntuk, hogy sose hallgattuk többet. Vannak ilyenek, de vannak olyan zenék, mint pl. Bob Marley, akit ha sokat hallgatsz, megunod, de csak átmenetileg. Aztán egyszer, lehet, hogy csak évek múlva, de előveszed. Dido nem tartozik közéjük. Nem tudnám meghallgatni.
Ma véget ér a Vatera kampány, tegnap elkezdtem búcsúzkodni, és azt hittem, majd nagy kő esik le a szívemről, de komolyan megvisel, megható volt, hogy olyan sokan írtak olyan sok szépet, vagyis akik kitartóak voltak, azok megszerettek, és már egyáltalán nem a nyeremények érdekelték őket, hanem én, vagyis az a nő. De azért, ha így belegondolok, nem fog túlzottan hiányozni, jó lesz már nyugton aludni. Kemény menet volt, de nagyon szép emlék lesz, ha már eltelik pár hónap vagy év.
Most a Coldplayt hallgatom, de szerintem ez is az a zene, mint Dido, vagyis meg lehet unni.
Visszatérve a Vaterára, elkezdtem egy szép hosszú búcsúlevelet fogalmazni, nevekkel, miegymással, de úgy döntöttem, hogy csak röviden, érzelgősség nélkül fogok elbúcsúzni, és azt is megfigyeltem, hogy estefelé leszek érzelgős, ilyenkor kemény vagyok. Úgyhogy ezt a képet akarom megőriztetni magamról az emberekkel. Vagyis még délelőtt megírom a búcsúlevelet, és délután felrakom. Ennyi.
Van itt egy végtelenül ellenszenves alak az irodában, állandóan les. Meg főleg, ha valamit beszélek, ami nem rá tartozik, megáll, vigyorog és hallgatja. Tehát, ha mással beszélek, hallgatózik, közben még a szemét is csillogtatja. De odáig ragadtatja magát, hogy még bele is szól abba, amihez semmi köze. Ez az az illető, aki olyan átkozottul szokta Istent szidni, hogy már egyszer rászóltam, hogy hagyja abba. És még csodálkozott is, hogy engem zavar. Borzasztó egy alak. Meg van, hogy villamossal megyek haza, és vele kéne mennem. De megmondtam neki, hogy másik kocsiba szállok, mert egyedül szeretnék lenni. Mert ugye, mikor meglátott, már messziről csillogott a szeme. És tudtam, hogy Hűvösvölgyig megy, vagyis végig pofázna.
Te ne legyél ilyen, mint én, legyél toleránsabb.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat