Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-10

Kedves Jucó!
Szép idő van, szakad az eső. Tegnap sem tudtam írni, mert vasárnap olyan nagy probléma ütött be a kampányba, hogy éjjel 11-kor még az ügyféllel tanácskoztam. Aztán tegnap azon kellett dolgoznom egész nap, hogy helyreállítsam. Na, mindegy, szóval sok dolgom volt. Ahogy lesz ma is, mert ma fog elmenni a mercédesz, ami az egész kampány lényege. És ez egy ütött-kopott kocsi, amelyik elsőként Ausztriában egy polgármesteré volt és sárga. Aztán nem tudom, mi volt, de most egy fekete roncs. Sokan meg azt hiszik, valami meseautó. Egy biztos, ilyen kampányt még nem csináltak ennyi pénzből.
Alig aludtam az éjjel, a munka miatt is, meg sokat kiabált a gyerekem, ahogy te nevezed. Nem sír, csak kuruttyol. És nekikezd ötkor, és nyolcig nem hagyja abba, de akkor is csak azért, mert alszik. Szóval hiába alszom én a másik szobában, felébredek, olyan hangosan mondja. Arra nem emlékszem, hogy te ilyen kajabálós lettél volna, de azért biztosan te is mondtad. Egy biztos, te csendesebb voltál azért. Ő sem hangos, meg csak akkor sír, ha tényleg van valami baja, de sokat beszél. Meg keveset alszik. Te délelőttönként simán lenyomtál másfél-két órát. A gyerekem, ahogy te nevezed, jó, ha alszik háromnegyedet, de még az sem fix. Mondjuk, szokott néha aludni másfelet is, de nem mindennap. Na, szóval álmos is vagyok, meg tegnap este fél 12-kor még levelezgettem a wiwes rajongókkal. Negyed 1-kor még 52 elolvasatlan levél volt. Nem is akartam nekifogni, de végül jó, hogy elolvastam őket meg válaszoltam rájuk. Aki emg hosszút írt, annak csak az első sorát volt időm elolvasni, arra válaszoltam. Az biztos, hogy ebből a kampányból sokat lehetett tanulni.
Na, megyek, még a kampánynaplót is vezetnem kell, megírni, mikor mit írtak az emberek. Igez, hogy csak egy hete írom, de így is nagy esettanulmány. Majd valamikor még reklámiskolában tanítják ezt, hogy mit műveltem 10 ezer emberrel.
Sajnos ma sem tudunk találkozni, mert kora délután lesz elérhető a mercédesz, és nekem az embereket kell tüzelni.
Majd estére már jobb lesz, remélem, és tudok majd éjjel aludni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat