Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-25

Kedves Jucó!
Vasárnap de délután hallottam egy naon szép zenét a Bartók rádióban. Utána is néztem, ez egy filmzene, az a címe, hogy Odüsszeusz tekintete. Egy görög nő a szerzője, itt meghallgathatsz a filmzenéből egy kis részletet: http://www.youtube.com/watch?v=siw-1YQPvDQ
Biztos tetszeni fog neked is. Jó lenne a filmet is megnézni. Mintha Szarajevóról szólna. Nem lehet valami víg sztori.
Ellentétben veled, mert réges régen, mikor még nem mentem szabadságra esténként találkoztunk. Mama valahová elutazott, te meg egyedül voltál, és nem bagyon lehett pénzed, mert egész nap nem ettél. Szóval este találkoztunk a Budagyöngyénél, ott az egyik este bementünk a megdonácba, másnap estére is megbeszéltük, hogy ugyanott találkozunk. Jöttél is, és kicsit meglepődtél, mikor mondtam, hogy ülj be, mert megyünk. Arra számítottál, hogy megint bigmek lesz vacsorára. De nem az volt, hanem elmentünk a Kosztolányi Dezső térre a Pizza Hutba. Csak hát ott – bár este 11-ig tartanak nyitva – 10-kor már nem volt pizza. Úgyhogy átballagtunk valami gigaszendvicseshez a túl oldalra. Valami Kelta szendvics vagy mi a neve. Ja, nem is ezért voltál vidám, hanem mert vettél a túrkálóban előző nap egy jó ruhát. Nagyon szép is volt, ott pattogtál benne. Pattogtál, mert megmutattad, milyen lépéseket tanultál aznap este az ír szteppen.
Most kicsit össze-vissza írok, mert folyamatosan jönnek hozzám különböző kérdésekkel meg kérésekkel, mivel egyedül vagyok. Most mennem is kell, majd folytatom még a nap folyamán.
Azért az nagyon rossz, hogy nem írtál semmit a Tátráról, pedig tudod, hogy mennyire fontos volt nekem ez az egész.
Lassan délután négy óra, és még mindig nem volt időm a folytatáshoz. Meg lassan szeptembe 1., vagyis lejár a fogadalom a süteményevéssel kapcsolatban. Sok engedményt tettem magamnak, már ha csak azt nézzük, hogy életfogytigtartó fogadalom volt, aztán lett belőle 10 év. De szerintem ez is szép. Te három napig bírtad, mert ugye te is megfogadtad. De én azóta tényleg nem ettem fagyit, süteményt, csak cukormenteset vagy saját készítésűt. Na, most mennem kell.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat