Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-13

Kedves Jucó!
Ritkán szoktam mostanában ilyen késôn tollat ragadni. De ma annyira sok volt a munka, hogy reggel fél kilenctôl megállás nélkül dolgoztam. Tegnap kilencig voltam stúdióban, aztán még visszajöttem filmeket írni. Úgyhogy fél tizenegykor kapcsoltam ki a gépet. De azért reggel megnéztem az iwiwet. És legnagyobb csodálkozásomra visszaigazoltál mint ismerôst. Nem is jelzett a gépem, csak mivel mindennap megnézem az oldaladat, láttam, hogy új fénykép van. Meg is néztem, mikor jártál utoljára ott, és kiderült, hogy tegnap. Meg új freemail címed is van: Theodwyn. Majd egyszer írok, ha lesz mit. Bár már nem fogom kérdezgetni, hogy mikor érsz rá, mert annyiszor nemet mondtál, illetve még azt sem, hogy teljesen feleslegesnek érzem, hogy ilyesmit kérdezzek. De azért annak örülök, hogy el tudlak érni direktben, ha kell, nem kell mamát közvetítônek használni, meg nem kell neked az ô telefonjáról írni. Ez a felfedezés egy éve hogy lázba hozott volna, de ma sokkal higgadtabb vagyok.
Gondolom, sok ismerôst igazoltál vissza. Szép számmal gy?lhettek össze egy év alatt.
Nem tudom, miért a régi fotóidat használod, illetve sejtem, hogy még mindig rossz a telefonod és fényképezôgéped. Az a baj velük, hogy ha nem javíttatod meg, akkor egyszer, mondjuk négy-öt év múlva, amikor lesz pénzed szervizre, már annyira elavult lesz, hogy nem is foglalkoznak velük. És akkor volt évekig egy alig használható csúcstechnológiás géped. Hát mindegy, te tudod. Pedig hányszor megírtam, hogy juttasd el hozzám, és én megjavíttatom.
Kíváncsi vagyok, szoktad-e még olvasni a teveclubot. Mert eddig azt hittem, azért nem jársz tevézni, mert nincs interneted, de ezek szerint mégiscsak van, mert mama is rendszeresen, vagyis hetente jár az iwiwen. Én nem nagyon szeretem az iwiwet, alig ismerek valakit, ha meg valami régi ismerôsre akadok, két levél után olyan kínos, az hogy megszakad. Mert ha addig nem kerestük egymás társaságát, akkor valószín?leg nem is hiányoztunk egymásnak. És így ezután sem fogunk. Azért mindennap felmegyek, bár szinte sosem ír senki. Csak pár ügynök, hogy kössek életbiztosítást. Úgy látszik, kor alapján írogatnak embereknek.
Mit fogsz csinálni nyári szünetben. Gondolom, tele a naptárad, mert amikor tavaly ilyentájt kérdeztem mamát, van-e egy szabad hétvégéd, azt mondta, egy nap szabadnapod sincs, mindegyiket beosztottad. Gondolom, ez idén is így van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat