Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-07

Kedves Jucó!
Azért ez sem rossz szám: http://www.youtube.com/watch?v=tvm2ZsRv3C8 szépen húzza a jappán.Kiírt a munkatársam egy cd-t, amin karácsonyi énekek vannak, olyasmi, mint amilyen neked is van, az a szürke műsoros kazetta. Muzsikás meg Sebestyén Márta. Antver Petter háza, benne gyertyák száza, fénylik, mint a gyertya hoppsza, hej, hopsza , hej galopsza, hej, hopsza, hej, galopsza, fénylik, mint a gyertya hopsz. Szóval ez is rajta van, meg egy nagyon jó szám, amit gyerekek énekelnek. Jó vidám kis dallam, meg egyszerű is, és ez a szövege „ember, ember, december, hideg, morcos medve, sűrű havat szitálva kiül a hegyekbe. Ha-ha-ha havazik, He-he-he hetekig, Hu-hu-hu hull a hó, Hi-hi-hi jajj de jó! Szóval ezt te nem nagyon ismerheted, szerintem nem rég találta ki valaki, de nagyon jó. Ezt hallhattam tegnap, közben felvettem a gyerekemet – ahogyan te mondod –, aki úgy kapaszkodott belém, mint egy kis állat: nagy terpeszben, meg a kis kezeivel átölelt és ő is hallgatta. Nagyon szép volt. És eszembe jutott, hogy pont ilyen kis aranyos baba voltál te is annak idején, mikor a műsoros kazettát hallgattuk még a Baross utcában, és amikor megláttad a kivilágítottuk a karácsonyfát két karodat kitárva el akartad kapni. A húgod még nem annyi idős, mint amilyen te voltál akkoriban, de ő is nagyon érdeklődő, és biztos, hogy tetszeni fog a karácsonyfa neki is.
Kár, hogy nem írtad még meg, mit szeretnél karácsonyra, bár írtad, hogy nincs pénz a telefonodon, de én meg nem tudok belépni a bankos oldalamra, mert elfelejtettem a pin-kódomat, így feszt letilt a rendszer. Kénytelen leszek bemenni majd a bankba, hogy új kódot kérjek.
Mit csinálsz mamának karácsonyra? Biztos valami kis kézimunkát. Nekem nem kell csinálnod semmit, inkább tanulj helyette, nekem az az ajándék. Biztosan sikerülni fog, és az nem számít, hogy egy demonstráción kaptál egy rossz jegyet, és semmiképp nem bukás, ahogy írtad a minap.
Én ma vagyok utoljára, úgyhogy legközelebb csak január 4-én jövök, illetve akkor írok neked legközelebb ebbe a naplóba.
Hát boldog, áldott karácsonyt kívánok, kicsi baba. Majd írj, vagy találkozzunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat