Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-12

Kedves Jucó!
Aki első akar lenni köztetek, legyen utolsó, mindenkinek szolgája. Mondta Jézus, mikor tanítványai azon tanakodtak, ki közülük az első. Vagyis a legjobb. Ezt olvastam ma reggel. Mert évek óta minden reggel a Bibliából olvasok, ami igen épületes dolog. Illetve hát reggel felkelek, még csak nem is az órára, hanem magamtól, aztán beáztatom a müzlit, mert annak kell egy jó óra, hogy meg tudjam rágni, aztán megmosakszom – jéghideg vízben, amit csak ajánlani tudok neked is –, aztán felszívok az orromba egy csomó vizet, annyit, hogy már a gigámra folyjon, így nem tüsszögök jó ideje, eztán felrakok vizet forrni. Ez alatt az idő alatt meg beszélek Istenhez, vagyis imádkozom. Ma reggel például azért imádkoztam, hogy jól sikerüljön a biológia írásbelid, vagyis könnyű kérdések legyenek számodra. De azért hozzátettem, hogy minden úgy legyen, ahogyan ő akarja. Vagyis, ha orvosnak kell lenned, az legyél, de ha nem ez a pálya a neked való, akkor ne legyél az. Mert lehet, hogy jobban szeretnéd a biológusi pályát, nem?
Nem is tudom, milyen volt a boncolás. Azóta találkoztunk már, meg biztos, hogy kérdeztem is, de elfelejtettem. Ja, arra emlékszem, hogy a biosz tanár illatosított zsebkendőt emlegetett, hogy azt tartsatok az orrotok elé. De hogy milyen volt trancsírozni, arra nem emlékszem, mit mondtál. De mintha nem lett volna olyan nagy düváj.
Na, most van 9:10 perc, vagyis javában írod a bioszt.
Tegnap azt olvastam, hogy Szentpéterváron megszületett egy gyerek, és egyből köszönt az anyjának, szia, mama. Aztán mondta neki az anyja, hogy mindjárt itt lesz az apád is, erre a gyerek visszakérdezett: Ki, papa? Ilyen csodagyereket, most mondd meg. Merthogy annyit beszélt az anyja vele terhesség alatt, hogy megtanult. Mily nagy csuda!
Na, de elmarad Hídi Andika mellett, anyámék szomszédja mellett, aki három hónapos korában azt mondta az anyjának, aki a csípőficama miatt be akarta fektetni a gipszágyba, hogy „édesanyám, édesanyám! Ne fektessenek engemet a gipszágyba!” Bizony, ilyen csodagyerekek is vannak. Te nem tartoztál közéjük, mert már ¾ éves is elmúltál, mikor egyszer gágogtál egyet, aztán meg mondtad, hogy kútya.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat