Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-03

Kedves Jucó!
Hogy vagy, kisbaba? Régen találkoztunk már és pénzt is régen küldtem a telefonodra. Majd küldök hamarost. Most nincs nagyon mit írnom, hanem csak azt, ami tegnap volt, hogy teljesen mellőzve vagyok, mióta itt van Jabba. De erről nem akarok írni, mert már magam is unom a témát. Meg hát tegnap este sokat búslakodtam rajta, de reggelenként már elpárolog a rosszkedvem, és pozitívan nézek a világba. Már tegnap azon gondolkoztam, mihez kéne kezdeni, vagyis kéne valami más munka, akár lehet teljesen más is, mint a mostani. Na, hát az nagyon nehéz lenne. Ennyi idősen új szakmába kezdeni. Csak valami vállalkozás marad, amihez meg egyáltalán nem értek, vagyis nem vagyok egy vállalkozó típus. Nem tudok gátlástalanul keresztülgázolni az embereken, ha meg is tenném, nagyon megviselne. Pedig egy vállalkozónak azt kell tennie, nem lehet tekintettel másokra, még a saját anyját is eladja, ha kell. Ez persze túlzás, de mondjuk én az anyámért nem is sokat kapnék.
Erről jut eszembe, hogy anyámék virága, a hatalmas Rózsika kipusztult a lépcsőházban. Mert ugye nem lehetett a szobában tartani, mert a gyerekem azonnal elkezdte enni a földjét. Úgyhogy kiraktam a lépcsőházba, ahol megfázott szegénykém, és igencsak elköltözött az örök pálmamezőkre. De nem értem, anyáméknak mi a fenéért kellett ekkora nagy batárt hozniuk. A mercibe is alig fért be, el kellett dönteniük, hogy fel tudják hozni.
Emlékszel még erre a számra: http://www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg
Ha nem tudod meghallgatni vagy nem akarod beírogatni a youtube-ba, akkor elárulom, hogy az a Tankcsapda Mennyország Tourist című száma. Emlékszel? Egyszer le is írtam és próbáltuk betanulni a szöveget. Ott énekeltük Solimáron a pingpongasztal mellett állva.
Szegénykém, neked nem volt valami nagy öröm odaköltözni. Te jól érezted magad a Borókában is, nem?
Hát ez jó zavaros levél lett ma, volt itt szó mindenről, de leginkább semmiről. Van ilyen is.
Akkor még elmondom, hogy nagyon szép idő van kint, süt a nap, két fok van mindössze, de én ezt szeretem a leginkább.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat