Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-22

Kedves Jucó!
El kellett etlnie 20-25 évnek az életemből, hogy azt mondjam vasárnap este, hogy bár ne lenne holnap hétfő, mert nem szeretek bemenni dolgozni. Bár a Team idejében volt rá példa néha, de itt azért már sajnos rendszeres. De hát, ahogy a múltkor hallottam egy paptól, hogy ne irígyeljünk soha másokat, mert mindenkinek megvan a maga keresztje, és ha valakinek jelen pllanatban jól megy, nincs kizárva, hogy eljön az idő, mikor nehezebbre fordul a sora. Úgyhogy nekem most nincs kizárva, hogy nehezebbre fordul az életem. De nem panaszkodom, volt idáig sok jóban részem. És még azt sincs kizárva, hogy ez csak átmeneti állapot. Sőt, most készül fel az életem valami nagy változásra, mert innen nincs tovább út a reklámban. Vissza nem szívesen lépnék, vagyis nem térek vissza a régebbi területre, az offline reklámozásra. Ez az, amikor tévében, újságban, rádióban hallik a reklám. Az online meg nagyjából az internethez köthető.
Legjobb lenne, és bosszant is, hogy nem nekem jutott előbb eszembe a videoklinika, vagyis amikor egy-egy orvos válaszol kisfilmen a nézőknek az interneten keresztül az általuk beküldött kérdésekre. És itt aztán minden félét lehet kérdezni, amit mástól nem nagyon szoktak. És igazából ez érdekli az embereket igazán. Ezek a kis 1-2 perces filmek a legolvasottabbak szoktak sokszor lenni. Na, mindegy, erről lecsúsztam.
A másik, amit akartam mondani, hogy vasárnap voltak itt anyámék, as azt kérdezte anyám, hogy szerintem te elmennél-e hozzájuk, ha meghívnának. Hát én megmondtam neki az igazat, hogy szinte biztos, hogy nem mennél el. Nem is mondtam neki, hogy csak szeghalmiaknak hívod őket. Szegény, ha tudná. Na, mindegy, azért majd döntsd el, lehet, hogy rosszul gondolom.
Nem rossz ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=YFCE5-a064k
De ezt már mondtam korábban is. Ez olyan zene, hogy ha én a világ másik eflén élnék, mondjuk Amerikában a legnagyobb jómódban, és ezt meghallanám, hely bizony sajogna a szívem a hazámért. Valószínűleg, de nem biztos.
Na, megyek rabszolgáskodni. Viszont Nyuszi évek óta minden reggel úgy megy be dolgozni, hogy mennyire utálja. Ne irígylem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat