Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-15

Kedves Jucó!
Ma reggel gyalog jöttem, és sokkal jobb így, mert jó hideg van, és kimegy az álom a szememből. De azért eszembe jutott, milyen rossz lehet neked, hogy minimum fél hétkor elindulsz otthonról, bármilyen idő is van, nem maradhatsz otthon. Esik, fú, szakad, menned kell. Lehet, hogy kellene neked egy autó, amivel el tudnál menni, mondjuk a Cimbalom utcáig, ott felülnél a 91-esre, és úgy mennél a metróhoz. Persze oda kell jogosítvány, meg nem utolsó sorban egy autó is. Vagy lehetne még, hogy beülsz a Boróka utcába. De hát a múltkor már írtam erről, illetve te írtad, hogy nem tudsz mamának annyi bérleti díjat fizetni. Érdekes. Na, a másik, hogy bérelsz valahol egy kisebb szobát vagy kollégista leszel. Az sem rossz, bár nehéz lenne megszoknod, az biztos. Bizony, én annak idején utáltam a kollégiumot. Mondtam már, hogy egyszer megettem egy cserép hibiszkuszt? Nem tudom, mennyiért, de fogadtam Kármán Józsival – Poc –, hogy meg tudom enni a szobában a cserepes hibiszkuszt. Egy hetem volt rá. Először a földet ettem meg, de hogy a cserép is fogyjon, mozsárban morzsolgattam hozzá. Végül jött a csemege, a hibiszkusz. Szépen leszopogattam először a gyökereiről a földet, végül elrágtam, mint egy kecske. Nem is kellett hozzá egy hét, elég volt hat nap. Tudom, hihetetlenül hangzik, de így volt. Szóval nem mondhatnám, hogy szép emlékeim vannak Tatabányáról. Persze neked nem kellene cserepes virágot enned, de szerintem te se nagyon éreznéd jól magad.
Esett nálatok a hó az éjjel? Mert hallom a hírekben, hogy a magasabb helyeken havazás volt. Nem hittem volna egy héttel ezelőtt, hogy amikor egy tized fok híján – 29 fok – megdőlt a melegrekord, akkor egy hét múlva a hidegrekord dől meg. 2 fok. Kafa, nem? De nekem ez jobb, sokkal jobban szeretem a hideget. Még ha szél is van, jobb. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nagyon tudok szenvedni a melegben. A hideg ellen lehet védekezni, a meleggel szemben viszont nem. Ráadásul, mióta a fitnesszalonba járok, a mellkasom sokkal jobban megizzsd a melegben, de lehet, hogy ez a korral jár. Szóval, ha melegem van, nem is hónaljban foltosodom, hanem a mellkas felőli részen. Szép, mi? Na, mindegy.
Szóval kellene valami megoldás erre a bejárogatásra, mert ez nem valami jó. És csak halkan megkérdezem, mama nem tud reggelenként legalább a Hűvösvölgyig bevinni?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat