Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-28

Kedves Jucó!
Holnap megyek falura disznót vágni. Ráadásul kettőt is vágunk, ami nem az én ötletem, hogy kettőt is gyilkoljunk, csak így alakult. Amikor visít szegény, akkor nagyon sajnálom, de amikor perzselik, meg kaparni kell, azt már szeretem csinálni. Ez egy régi ismerős család, akik mindig számítanak a segítségemre.
Most kapcsoltam be az interneten a Bartók rádiót, és épp a hírek voltak, és mondták, hogy a Kavics utcánál egy szabálytalanul parkoló autó akadályozza a villamos továbbjutását. Erről meg a bölcsőde jutott eszembe, illetve a Kurucz família. De mielőtt el nem felejtem, Kolobász átment a polgárjogon egy kettessel, aminek én nagyon örülök, bár anyám csak húzza a száját, hogy csak kettes. De mindegy, akkor már csak a büntetőjogot kell megcsináélnia, és ha abból négyest kap, akkor még ösztöndíja is lesz. De mondjuk nem könnyű két elégtelen vizsga után négyest kapni. De azt mondja Kolobász, hogy most már csak azért is megcsinálja. Büszkesége nem engedi, hogy ne sikerüljön. És ha ez meglenne, akkor sikeresen vette – nagy nehezen – ezt a félévet is. Csak azt nem tudom, mi lesz év végén, amikor a polgárjog még nehezebb lesz. Kérdeztem anyámat, hogy egész nyáron tanult, és hogy lehet, hogy így áll? De az a tanulás olyan volt, hogy ott ültek a haverok, ott cigiztek, iszogattak, Kolbász meg begépelte a tankönyvet a számítógépbe. Vagyis nem tanulta, csak kimásolta. Hát így értem, hogy miért üres a feje. Mama hogy haragudott rám, amikor én is kimásoltam egy könyvet vizsgára. Csak én elolvastam, aláhúztam, és a nagyját kézzel kiírtam. Szerinte kimásoltam. De legalább én gondolkoztam közben. Na, mindegy, az a lényeg, hogy lassan továbbjut ez az idióta.
Visszatérve Kuruczékra, megnéztem a viven K. Fédrát, és rajta van természetesen, csak kint vannak Ausztráliában. Ő még nem is olyan csúnya, de e nővére nagyon rút. Aki a szépség istennőjéről kapta a nevét: Afrodité. Szegény. Kurucz Zénóról nincs kép. Lehet, hogy jobb is. De nem akarok ilyen gonosz lenni, senki nem tehet arról, hogy néz ki. Én sem vagyok egy matyóminta, és nekem is mennyire rosszul esett volna fiatal koromban, hogy ha azt mondják, csúnya vagyok. De ma már mondhatják, nem nagyon érdekel.
Na, megyek dolgozni, jó hétvégét, kisbaba.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat