Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-21

Kedves Jucó!
Több mindent mondani akarok, meg közben sietnem is kell, mert az új munkahely már átküldött egy csomó munkát. Még nem is dolgozom ott, nem is fizetnek, de dolgozzak egész hétvégén. Jó, mi?
Szóval láttam az új képed a viven. Elég homályos, de azért szép vagy rajta. Tényleg, majd megnézem Blázt is, hátha ő is rakott fel magáról valamit.
Na, Kolobász írt tegnap. És, ami a legviccesebb, hogy arra hivatkozik, hogy a rendszer miatt kitagadtam az ismerőseim közül. Vagyis, hogy nem is tudott róla, és még lehet, hogy én likvidáltam. Még azt sem vállalja, hogy ő neki ment fel a pumpa a fejében és kitagadott, hanem gyáván másra keni. Ezt írta:

ne hidd, hogy nem szeretlek, mint Bátyámat, hát ma is kutattam közös ősatyáinkat, és én oly szívesen megosztanám Véled mindezt, meg beszélni olykor az Élet folyamodványáról, mint ahogy azt már korábbi leveleimben is írtam, csak azt fogadd el, Anyám boldogságára kérlek, hogy nem bírom elfogadni a marha nagy ugratásaidat, főleg ha csak havonta találkozunk, ez gondolom érthető. Tudom én, hogy csinálod ezt Eric-kel, de mégis más az, ha valakivel napi szinten tartod a kapcsolatot, meg megint más az, ha csak ritkán. Jóba szeretnék lenni Veled, csak hát ahhoz Te is kellesz. Csőváz.

Na, ezt írta, nem tudom, mit írjak neki, nincs is kedvem válaszolni. Majd írok valamit, kisebb gondom is nagyobb ennél. Főleg nem érdekelnek az ősatyáink. Meg anyánk boldogságára kér ... hagyjon már békén a hülyeségével.
Tegnap felmondtam, hétfőtől már be sem kell jönnöm dolgozni, onnantól szabadságon leszek, és december 1-től kezdek az új helyen. Sívó ideg vagyok, nem érek rá még Kolobásszal is kínlódni.
Ez a hétvégi munka is annyi, hogy nem is tudom, meg lehet-e csinálni két nap alatt, ha még éjjel-nappal is dolgozom rajta. Na, mindegy, majd lesz valahogy.
Szóval ma vagyok utoljára itt a Team-ben, de még bejövök összepakolni. Van sok cuccom, elhiheted. Kilenc év a kilenc év.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat